Kris_ESP_M2 Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Здравейте Малко кофти се получава, че точно след темата на Igniteall за всички глупави теми аз се явявам с малко тъп въпрос , но наистина потърсих, четох но нищо не направих само си наблъсках компа с глупости. Значи става въпрос, дали е възможно някой, който разбира ( за да не пълним сайта с примерно да ми пише на скайп), да ме ориентира малко за процедурите за правене на песни. Става въпрос примерно ( аз вече от пикнатите теми горе долу знам как да си вържа китарата към компютъра, макар че още не съм го правил ) за програма за слагане на барабани (които сам да си направя от самата програма, не да записвам), добавяне на ритъм китара, евентуално бас и т.н. Скайпа ми е: flame_f18 . Ако искате ми пишете и тук, но със сигурност ще възникнат много нови въпроси иии да. Със скайпа ще е по-лесно Знам че този въпрос го има в първата тема за начинаещи (не съм от най напредналите, но имам така 1-2 песнички които искам да си ги направя както трябва ), но там като влеза и има различни мнения, нищо кой знае колко конкретно, а със нещото китара + комп съм 100% начинаещ. Пробвах се да дърпам нещо и седя и гледам като индианец пишеща машина Извинявам се още веднъж за тъпия пост, но вече съм на път да се отчаям и не мога да се оправя сам Мерси предварително Цитирай
Recommended Posts