rocker_vn Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 някой има ли идея как на лаптоп НР 550 ,който има 2 аудио жака (слушалки и микрофон) да се направи да кажем микрофонния да бъде LINE IN??? ползвам виста х86 премиум,в настройките на аудио картата немога да сменя аудио входа.преди имах MSI карах го със ХР и докато бучна жака и ми излизаше екран на който да си избера сам дали жака който съм включил да е колони,микрофон,лайн ин или т.н.....но на стария аудиото си беше REALTEK а сегашното е SOUNDMAX integrated digital HD audio,верно по добро е ама има само 2 жака и няма лайн ин или поне аз немога да го настроя. пак го подкарвам - като задам на записващата програма че входа ми е микрофонния,но за да се чува звук от китарата трябва да съм пуснал програмата, защото неможе микрофона да се чува на колоните за разлика от лайн ин-а.... ако може някой който се е сблъсквал с това да даде някакъв съвет,ако не с конкретния модел лаптоп то поне с такава аудио карта Цитирай
Recommended Posts