koceko Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 значи китарката я купих преди повече от година от един съфорумник специално на мене ми е много удобна за свирене и немога да разбера защо всички се оплакват, че са неудобни, ама май се отплеснах от темата . Китарата е синя с rosewood fingerboard и дълго време не стоя на стойка а на един стар креват а и брат ми свири по едно време на нея и лака е супер много надраскан на места боята е доста обелена. Отдавна се канех да я боядиша но все не ми достигаше смелост да я разглобя, но снощи си пуснах "треснята на металика" както се пееше в една песен на Аналгин и я разпарчетосах . Довечера ще кача малко снимков мат'риял. Колебая се какъв цвят да я боядисам вчера боядисвах едни спирачни апарати в тъмно зелен металик и много ми хареса представям си го с много перлички, ламбо оранжево или златисто също с много перлички. В xxxx в младост(където бачкам (happy)) има един squier strat affinity серия и е с двоен адаптер и вади много приличен звук и си мисля да сложа един и на моя та въпроса ми е ще трябва ли да фрезовам тялото? Дайте некой друг съвет Цитирай
dandilov Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Не се измъчвай с допълнително работа (фрезоване и т.н.)! По-добре си купи един двоен адаптер с размерите на единичен (humbuker с размерите на single coil) и обърни повече внимание на пребоядисването. ето за пример един на DiMarzio (някъде към средата на страницата): http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%80%A6&st=0 Цитирай
koceko Отговорено Юли 22, 2009 Автор Отговорено Юли 22, 2009 да и това го обмислих и ще видим на мен ми е по важна боята днес цел ден си клатя краката в РФ (в младост) и си скицирах една- зелени tribal flames на черен фон или обратното довечера ще я оцветя и ще реша p.s. някой може да дойде в магазина да му продам един Highway Цитирай
koceko Отговорено Юли 22, 2009 Автор Отговорено Юли 22, 2009 така изглеждаше това отива на гърба на грифа смятам да направя тялото с такива tribal flames изглежда така разглобена и сматам да се получи нещо такова накрая на проекта с по наситени цветове естествено това е само химикалка от 20 стотинки так! Цитирай
vlex Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Тялото има фрезовани фабрично канали за 2 хъмбъкъра и един сингъл, така че ако сменяш адаптери няма да има нужда от допълнително дълбане. Поздрави, Влад Цитирай
koceko Отговорено Юли 23, 2009 Автор Отговорено Юли 23, 2009 еми значи ще си купя едно хъмбъкърче след време,че ме гони малко кризата в момента след малко отивам в мазъта да търся шкурка, че не ми се купува нова- знам че има някъде в промишлени количества Цитирай
koceko Отговорено Юли 23, 2009 Автор Отговорено Юли 23, 2009 (Редактирано) еми.. след цял ден прекаран в шкурене на 10 000 слоя лак и боя се появи туй лице и гръб \,,/ Редактирано Юли 23, 2009 от koceko Цитирай
dandilov Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Ще стане, ще стане... Действай упорито! Цитирай
koceko Отговорено Юли 23, 2009 Автор Отговорено Юли 23, 2009 пих една фанта починах малко и огледах тялото. Има няколко следи от удар какво да ги направя? Бащата има кит за дърво, но знам, че това не е много здравословно Цитирай
vlex Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Не е желателно да китосваш, но не е и фатално - ако са малки не се притеснявай да ги китосаш и да изшкуриш после всичко ненужно. Поздрави, Влад Цитирай
koceko Отговорено Август 1, 2009 Автор Отговорено Август 1, 2009 ми 4-5 са и не са големи. Най-голямата е 0.5см диаметър и не са дълбоки, но си личат Цитирай
Recommended Posts