hand_of_doom Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 Здравейте! Търся таблатури (евентуално за Guitar Pro) на песента We Will Rock You на Queen във варианта от Live Killers (1979). По-известна е може би като бързата версия и е live. Ако някой може да ми намери табове, ще му бъда много благодарен. А ако на някой му се занимава да ги вади, мога да му пратя самата версия Благодаря предварително Цитирай
manowar2 Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 имам я дай е-майл: или ми пиши на скайп metal_fen5(пиши че си от тука) Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юли 26, 2009 Автор Отговорено Юли 26, 2009 Да подчертая отново, че търся оригиналната версия на песента, която е само като лайв. Имам достатъчно версии на студийното изпълнение (което е поместено в Greatest Hits). Live Killers - 1979, от този албум ми трябва версията. Ако искате, мога да я пратя или да я потърся в интернет, за да я сложа като хиперлинк Цитирай
hand_of_doom Отговорено Август 6, 2009 Автор Отговорено Август 6, 2009 Явно няма особен интерес, но пак ще ви помоля за съдействие... Цитирай
Recommended Posts