бобчо Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Тъй като утре ще пътувам до Пазарджик,а не познавам добре града и няма да имам много време да се мотая,имам следния въпрос-Има ли в града музикални магазини в които продават инструменти 2ра ръка(говоря най вече за барабани)?!?!?Ако има моля да обясните възможно най-точно къде са(дори и точни адреси ще свършат работа),но говоря само за оказиони защото нещата които търся нови вече никъде не могат да се намерят !!!Предварително благодаря и поздрави!!! П.С.Знам че мястото на темата не е тук,но така се надявам да я видят повече хора които могат да помогнат!Имам специална молба към модераторите-нека темата остане тук поне до утре по обяд,а после ако трябва я изтрийте!!!Мерси!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 пич ако си от Пловдив мога да ти дам едно рамо за барабани! Цитирай
бобчо Отговорено Юли 20, 2009 Автор Отговорено Юли 20, 2009 Мерси,но не говора за сет,а за историческия аматски 10 инчов том том(който търся от маса време и за които съм пуснал един билюк теми).Ако можеш да помогнеш за това ще съм ти адски благодарен!!!!А търся и сурдина от новия модел на амати!!!Поздрави!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Мерси,но не говора за сет,а за историческия аматски 10 инчов том том(който търся от маса време и за които съм пуснал един билюк теми).Ако можеш да помогнеш за това ще съм ти адски благодарен!!!!А търся и сурдина от новия модел на амати!!!Поздрави!!! ами приятелю за Амати не мога да ти свърша работа! провери на И.Вазаов или до Събота пазара там мисля че може да има! но ако не се лъжа на И.Вазов има! провери! Цитирай
бобчо Отговорено Юли 20, 2009 Автор Отговорено Юли 20, 2009 Проверил съм във всеки магазин в града,но този на събота пазара не го знам(да не говориш за този до понеделник пазара,под кенефите на стария град,Радославов?Него също го проверих!)!Ако наистина има магазин до събота пазара,би ли обяснил къде е?Мерси и поздрави!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Проверил съм във всеки магазин в града,но този на събота пазара не го знам(да не говориш за този до понеделник пазара,под кенефите на стария град,Радославов?Него също го проверих!)!Ако наистина има магазин до събота пазара,би ли обяснил къде е?Мерси и поздрави!!! офффф да е за него говорих сорка за грешката! Цитирай
бобчо Отговорено Юли 21, 2009 Автор Отговорено Юли 21, 2009 Ами........не постигнах желания резултат !!!Нека модераторите изтрият темата!!!Благодаря и поздрави!!! Цитирай
Recommended Posts