Jump to content
Българският форум за музиканти

едно демо на "grand Illusion"


Recommended Posts

Ето най сетне и нещо от нас "grand illusion" Димитровград.Това е едно демо което записахме набързо преди 3-4 месеца.Очаквам вашите мнения за което благодаря.Ето и парчето http://www.4shared.com/file/119211318/473e...with_me_1_.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Забележки: можело е да намалите вокала и да вдигнете китарата.

 

Хвалби: като за демо е много добро! Брау! ;):)

 

П.С. Абе, защо сте ми толкова познати? ;) Да сте идвали към Казанлък?

Редактирано от fusion
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да свирихме в Казанлък,миналата година по това време на някакъв бирен фестивал.А за качвството на завука пак казвам че това е демо тоест е записано колкото да не го забравиме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех ами да, така си и мислех :girl_witch: Може да съм ви подгрявал btw. А относно качеството - знам, имам го в предвид, но все пак да кажа какво ми се наби най-силно като впечатление :) Нали в крайна сметка мнения събирате :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво момчета,песента е много добра и приятна за слушане.Само ми се струва че наистина китарата трябва да се вдигне като ниво малко.Иначе вокала е много як... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Много приятно 'old school' звучене като банда, вокалът има значителен принос в това впечатление. Не коментираме записа (той е кофти, на нали е демо), просто си представям как звучите на живо и как бихте звучали в студиен запис. Класическият рок никога не е излизал от мода, непрекъснато има вълни на 'revival' и ретро-отправки в съвременните течения - ще имате късмет ако хванете поредната такава 'вълна', когато нови слушатели за пръв път откриват тези стилови елементи и тоя звук.

 

Аранжиментът също иска работа - първо за по-добро интегриране на разнородни стилови елементи (в различните части и особено в- и около китарното соло), и второ за повече динамика и спектрален 'интерес', както и за донапасване на партиите, което да подпомогне една студийна продукция.

 

Изпълнявали ли сте това парче много пъти на живо? Забелязали ли сте точната точка, в която публиката 'оживява' (започва да подскача, или да пее с вас, ако ви познава)? Ако ви е позната тази точка - засилете я в аранжимента с контраст: създейте очакване преди нея и звуков 'фойерверк' с настъпването на 'Момента'. Ако не сте я открили още - замислете такава точка и я сътворете. И още нещо важно: дори това да се случва в средата или втората половина на песента, ехо от този момент (намек за него) трябва да се появи още в първите 30 секунди, ако искате парчето да стане истински хит.

 

Ако такъв ви е цялостния стил и звук, бандата ви е отклонение (в приятен смисъл) от доминиращи тенденции и може да се наложи именно с този почерк и 'запазена марка'. Това има потенциал да събере значителна фенска база от няколко поколения и да ви направи много популярни -

 

На слука! :help:

Редактирано от Бицев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.