space ace Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Ето най сетне и нещо от нас "grand illusion" Димитровград.Това е едно демо което записахме набързо преди 3-4 месеца.Очаквам вашите мнения за което благодаря.Ето и парчето http://www.4shared.com/file/119211318/473e...with_me_1_.html Цитирай
fusion Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 (Редактирано) Забележки: можело е да намалите вокала и да вдигнете китарата. Хвалби: като за демо е много добро! Брау! П.С. Абе, защо сте ми толкова познати? Да сте идвали към Казанлък? Редактирано Юли 20, 2009 от fusion Цитирай
space ace Отговорено Юли 20, 2009 Автор Отговорено Юли 20, 2009 Да свирихме в Казанлък,миналата година по това време на някакъв бирен фестивал.А за качвството на завука пак казвам че това е демо тоест е записано колкото да не го забравиме. Цитирай
fusion Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Хех ами да, така си и мислех Може да съм ви подгрявал btw. А относно качеството - знам, имам го в предвид, но все пак да кажа какво ми се наби най-силно като впечатление Нали в крайна сметка мнения събирате Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Браво момчета,песента е много добра и приятна за слушане.Само ми се струва че наистина китарата трябва да се вдигне като ниво малко.Иначе вокала е много як... Цитирай
Бицев Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 (Редактирано) Много приятно 'old school' звучене като банда, вокалът има значителен принос в това впечатление. Не коментираме записа (той е кофти, на нали е демо), просто си представям как звучите на живо и как бихте звучали в студиен запис. Класическият рок никога не е излизал от мода, непрекъснато има вълни на 'revival' и ретро-отправки в съвременните течения - ще имате късмет ако хванете поредната такава 'вълна', когато нови слушатели за пръв път откриват тези стилови елементи и тоя звук. Аранжиментът също иска работа - първо за по-добро интегриране на разнородни стилови елементи (в различните части и особено в- и около китарното соло), и второ за повече динамика и спектрален 'интерес', както и за донапасване на партиите, което да подпомогне една студийна продукция. Изпълнявали ли сте това парче много пъти на живо? Забелязали ли сте точната точка, в която публиката 'оживява' (започва да подскача, или да пее с вас, ако ви познава)? Ако ви е позната тази точка - засилете я в аранжимента с контраст: създейте очакване преди нея и звуков 'фойерверк' с настъпването на 'Момента'. Ако не сте я открили още - замислете такава точка и я сътворете. И още нещо важно: дори това да се случва в средата или втората половина на песента, ехо от този момент (намек за него) трябва да се появи още в първите 30 секунди, ако искате парчето да стане истински хит. Ако такъв ви е цялостния стил и звук, бандата ви е отклонение (в приятен смисъл) от доминиращи тенденции и може да се наложи именно с този почерк и 'запазена марка'. Това има потенциал да събере значителна фенска база от няколко поколения и да ви направи много популярни - На слука! Редактирано Юли 21, 2009 от Бицев Цитирай
Recommended Posts