flamingone Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Здравейте, реших и аз да си направя темичка, много се радвам, че ви открих И така, да се запиша и аз... 1)flamingone - да не се бърка с "фламинго,не!" 2)18 3)Музикално - нулево, освен видео уроци/табове по акустична, и отскоро - бас 4)Моят инструмент - Кремона Зорница със свалени розетки и лепенки и темперен къстъм пейнт, по-възрастна от мен с около 20-30 години, в бъдеще - (some random good-looking beginner bass), а после - каквото сабя покаже 5)Май любимият ми стил се пада нещо средно между гръндж, пънк, хеви и ню метъл, но ще разберем, като си взема баса 6)Вашият вдъхновител: Май излиза, че е Кърт Кобейн, но много уважавам и Димитър Пейчев(както викали едно време на Джими Пейдж); и баща ми, за когото подозирам, че едно време е искал да стане музикант; ДЪ Дейвид Дреймън Ъф Дистърбд 7)Май не съм се занимавал с чисто музикални проекти, имам едно-две фенски клипчета, правени на Сони Вегас, никога не съм джемил, но ми се иска... 8)Странични интереси: Бира, млади независими девойки с китари 9)С две думи - немам думи! Цитирай
Recommended Posts