himynameisivo Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Здравейте съфорумци, Казвам се Иво и съм на 21 години. Нямам претенции да се нарека музикант, иначе се опитвам да свиря на барабани. Нямам представа колко дълго трябва да е представянето и се надявам да не отегча никой Родом съм от Пловдив, но в момента и аз като по-голяма част от българите обитавам София (студент съм, 3ти курс). Музикално съм отворен към доста стилове, като в момента съм се зарибил по instrumental-experimental-progressive-rock или нещо такова (например Isis). Иначе, ако някой има интерес да се запознае през какви добри и не чак толкова добри банди съм преминал през последните 3-4 години може да заповяда на http://www.last.fm/user/GodSmacker Зад барабаните седнах доста късно - едва Декември 2007ма. Имах доста време мераци, но нито имах финансови средстава, а и мислих че ми е малко късно, докато не срещнах Иван Енев, при който ходя на уроци (вече доста рядко, но все пак). Имах адския късмет да попадна на готини хора, които свиреха по това време в моя блок в Студентски Град и със стаж 1 месец зад барабаните ме взеха в бандата им . Свирим вече почти година и половина и направихме два концерта, на които естествено бях спечен като стафидка.. сега предстои и още един За барабанистите - свиря на барабани Stag, чинели Zildjian Planet Z, педал Yamaha и два cow bell-a Надявам се да успея да кача скоро снимки, а защо не и клипове/песни и т.н. Поздрави, Иво Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Здрасти ! Най-важното е, че си зарибен и свириш, само така ! И добре дошъл Цитирай
himynameisivo Отговорено Юли 19, 2009 Автор Отговорено Юли 19, 2009 Мерси, fLiSk! Добре заварили Цитирай
Georgi Stanchev Georgiev Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Здрасти и от мен Никога не е късно да започнеш да се занимаваш с музика. Евала ади приятно прекарване тук Цитирай
Recommended Posts