Nikol4o0o Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Здравейте на всички Това съм аз - Никола На 15 години от Варна съм Вмомента не свиря на нищо, но ми е нещо като мечта да мога да свиря на пиано . Надявам се, че и хората които не свирят на нищо могат да са членове на този форум... Сайта Ви го намерих случайно в чичо Гугъл, когато търсих информация и продажба на синтезатори Вмомента се занимавам с FL Studio и съм много зарибен по опити за правене на музика . Това е от мен - надявам се да не ме изритате от сайта, само защото не съм точно музикант Цитирай
ZVER0 Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Здрасти пич, няма значение дали си музикант или не (то и аз не съм ), важното е желание да има. Успех със свиренето Цитирай
ultramega Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 Хаха , браво за оригиналната идея за заглавие на представянето. Първите ми опити за правене на музика чрез комютъра бяха именно чрез фрути лупс Успех Цитирай
Nikol4o0o Отговорено Юли 16, 2009 Автор Отговорено Юли 16, 2009 Мерси мерси успех и на Вас във всичко Цитирай
Recommended Posts