DREAMMIND Публикувано Юли 13, 2009 Публикувано Юли 13, 2009 4shared Едно кавърче по Клептън, солото е един тейк само опит за импровизацийка, налий блуес хахха. Бекинга е селф факинк мейд от гитар про файл, щото миди така и не намерих на тази иначе толкова красива песен. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 20, 2009 Автор Отговорено Юли 20, 2009 благодаря ман, аз много се кефя на тва парче, дано съм успял да го предам това чувство със страта. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Много хубава идейка и готино си я изсвирил! (А това парче е трепач, голем фен съм!) Само има едно чинелче в бектрака, дето ми идва в повече и "стърчи" (та и фигурки прави на места). Не разбирам особено от "тупани" , но ми се струва, че може и без него. Иначе с много проникновение и чувство си се справил, и стилово издържано, и музикално потегнато! Ке-фи! Цитирай
Бицев Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Само така! Дръжте фронта с по-бавните ръце, че в тоя форум от тежки метали, шредове, сатриани-та и вайовци не остана място за.. китаристи Цитирай
ivp Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 (Редактирано) Слушайки китарата, веднага се сетих за приказката, че less is more Много приятно се е получило Редактирано Юли 21, 2009 от ivp Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Добре изсвирено, с приятна бленда. Фусчето, обаче, избива всички други инструменти с камъни и дърве ...:--) Ударните са за 100% смяна! Пyсни го в Jam само с китара+пиано, обяви темпото и ще ти го изпеят, издръмят и още нещо...:----) Успехи! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 24, 2009 Автор Отговорено Юли 24, 2009 еееее мерси много хора , искрено се радвам че ви е харесал този блуес , иначе за барабаните и фуса като ги слушам ми иде да си прегриза сънната артерия и те така, звучат ужасно , миди, итн. Цитирай
Recommended Posts