hristo96 Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 Здравейте,аз съм Христо . Искам да споделя с вас едни ноти на класически известни пройзведения. Разполагам със следното..... Beethoven-piano sonatas (complete)(644 страници) Chopin-Works for piano (complete) Felix Mendelssohn-piano works(сонати,произведения за 4 ръце,пиано и оркестър и др ) ВНИМАНИЕ: ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СИ НАПИШАТ ПОЩАТА И КАКВО ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ИСКАТ Цитирай
Viper-X Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Пич, трябва ми траурния марш на Шопен, ако го имаш ми го прати на ivan.n.ivanoff@gmail.com Цитирай
hristo96 Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 съжалявам станала е една гадна грешка с електрониката и сега имам само на бетовен Цитирай
Ludwig Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Здрасти! Интересувам се от нотите на Бетховен. Как мога да се добера до тях. Е-маила ми е mira1404@hotmail.com. Благодаря. Цитирай
Recommended Posts