zwero Публикувано Юли 10, 2009 Публикувано Юли 10, 2009 http://www.esnips.com/doc/0babb737-312d-43...195a6/DJ-Zweril Всъщност няма да ставам "DJ-ZWERO" Зарибиха ме колегите с тези "миди" теми и реших и аз да споделя нещо... п.п Очаквам един два коментара... може и от съжаление. Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Като слушам това яко парче сериозно се замислям да те взема в нашата група...Само не знам като какъв ще се изявиш-китарист,Ди-Джей или клавиристЗа барабаните знам че ги чуваш ама то май остана едното пеене дето само там не съм те чувал:)Бъди здрав и успех!!! Цитирай
zwero Отговорено Юли 10, 2009 Автор Отговорено Юли 10, 2009 Мога да грухтя, мисля че още пазя касетите... Подавам си оставката като китарист, ще свиря на клавир. п.п.Ще те замисля аз теб... Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Кът шъ зема да ти купя едни грамофони че да се скъсаш от скречове и грухтене:) Много поздрави от тоя с тупаните ,днес се скивахме с него у бара..:) Цитирай
Recommended Posts