fake Отговорено Ноември 16, 2005 Автор Отговорено Ноември 16, 2005 аз специално и двете кожи на касата ги отпускам докрай....поне така ми звучат най-добре и излиза звукът които искам да чуя за настройката тъпото копеле беше обещал нещо,аз съм в очакване Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Това е много яка идея. Също така има доста друга информация из форума, която заслужава да бъде отсята от безмислените коментари и да бъде поместена при важните теми. Но за да стане това май ще трябва конкретно да назовем въпросните важни материали и да помолим модовете за съдействие Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 това горното беше за на Access предложението, а за Fake...няма проблем ще пусна няква информацийка за настройването само да ми остане малко време щот съм луднал тотално Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 резонансната също се отпуска за по-добър(според мен звук)-повече пик и по малко бумтене,по принцип трябва да е малко по-натегната от бойната,а настройка на височината на тона на каса ПО ПРИНЦИП се прави от резонансната кожа а не от бойната. Цитирай
fake Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 по принцип трябва да е малко по-натегната от бойната за томеве да,но за касата май обратно :think: Цитирай
bobalan Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 по принцип трябва да е малко по-натегната от бойната за томеве да,но за касата май обратно :think: :stop: не е обратно! Цитирай
fake Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 абе то....аз на касата и двете ги отпускам дикрай така че... Цитирай
Recommended Posts