tokijica Публикувано Ноември 9, 2005 Публикувано Ноември 9, 2005 abe pi4ove da vi pitam vsi4ko li na taq marka sonor e ka4estveno pitam 6tot sum novobranec v toq bran6 i 6tot si poru4ah edni takiva barabani 6e stavame kolegi nakratko sa 4akam samo da gi dokarat ot germaniq do 40 dena 6te sa tuka u sofia Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 "пич " пиши на кирилица щото съвсем скоро ще те "уволнят" от форума, не разбирам какво точно питаш за марката Sonor ? как така всичко ли е качествено, много относително понятие ? според цената която плащаш получаваш по голямо или по малко качество на изделието , при всики марки е така, аз лично барабаните не ги харесвам, това не означава че са кофти, но просто за мен на тази цена Yamaha правят каде каде по сносни барабани, Сонор в евтините си барабани са адски зле с железария и машинките, многои кофти и неудобно окачване, покритието на барабаните е някакво кофти фолио, правят ставнителни добри педали, това мога да отлича от тази марка, за друго не се сещам. нямала съм и пряк досег с нещо по конкретно освен с кардан на сонор и барабаните на Яшо от Д2, не останах особено очарована от видяното .все пак избора си е твой, в Германия цените на барабаните не са по евтини от тези тук. Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 (Редактирано) според Донко (учителя ми) това са най-добрата марка. аз лично не разбирам. в интернет-магазините ми прави впечатление, че са най-скъпите барабани. от там нататък не знам дали са най-добрите или най-използваните. аз честно казано се кефя на Лудвиг как звучат, освен това Джон Бонъм и Тре Куул свирят на тях, пък и го правят по убийствен начин. Редактирано Ноември 9, 2005 от Elan Morin Tedronai Цитирай
tokijica Отговорено Ноември 9, 2005 Автор Отговорено Ноември 9, 2005 зна4и аз тия барабани сонор в наи евтиния им вариант ги поръ4ах за 860 лева та мисалта ми е тогава за тия пари има ли зна4ение дали 6тях да си взема сонор,стаг или скот от страна на ка4еството дали съм се преебал Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 (Редактирано) е пред стаг или скот сонор си е цветенце, серита предполагам е 1001 или нещо такова май беше, смисъл най ниската. най -малкото ще се кефиш на марката , няма дае някоя " куча" въпреки че модела на барабаните няма да е кой знае какво. според Донко (учителя ми) това са най-добрата марка а според мен учителят ти не е прав , има една марка Premier (made in England), правят убийствено яки барабани, жалко че в БГ ги няма в изобилие. Редактирано Ноември 9, 2005 от AccesS Цитирай
tokijica Отговорено Ноември 9, 2005 Автор Отговорено Ноември 9, 2005 марката е force 505 ина4е серията за която ти говори6 маи е 1005 тия 505 са по зле маи от 1005 хахах Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 виж, Access, аз го цитирам него. сигурно има и други яки марки. що се отнася до мен, като дойде време да изибирам комплект (дай боже скоро) ще си избера надявам се Лудвиг. а, иначе чинелите K ще ходим с Донко да ги купуваме от Турция. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 сонор не са нито най-добрата марка а пък още по-малко най-скъпата...първото е лично мнение,второто-ше ме извиняваш много,невярно мнение.педалите са добри аз имам такъв двоен,макар че го продавам;)access е напълно права,след ямаха,премиер правят най-добрите барабанив средния(и нисък) ценови диапазон.ако искаш съвет кажи колко пари имаш просто... Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 (Редактирано) мм да, сега разгледах няколко сайта за този модел, общо взето нищо впечатляващо Force и специално Force 505 e eжтинджос линия на Сонор, но за цената си е доста по добре да се набуташ с този Сонор отколкото с някой Стаг,Скот,Рикс или друга подобна марка произведена в дълбините на китайско говорящите страни. , този модел се предлага в 3 вариации , а именно : 1. Stage Sеt -12,13,16,22 2. Studio Set -10,12,14,20 3. Combo Set -10,12,14,18 дървенията предполагам е от махагон както при всичкиевтинджос модели ,разликите м/у трите модела е в размерите на корпусите , барабачето е някакво метално за всички модели , гадното е че комплекта май се продава само с една стойка за чинел. фус машината ми изглежда прилична , но никак не ми допада дървеното и грозно окачване на томовете, но като гледам май при почти всички марки напоследък се забелязва точно това окачване при най-евтините модели, за съжаление дори при Yamaha Rydeen със съвсем минимални разлики. покритието е някакво фолио(не са лакирани), гледай да не го издраскаш някаде,че последвалият ефект е много грозен .честито да ти е Редактирано Ноември 10, 2005 от AccesS Цитирай
tokijica Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Отговорено Ноември 10, 2005 аз барабаните съм ги поръ4ал ве4е за 860 лева 4акам само да пристигнат до 40 дена от германия Цитирай
darmonko Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 има една марка Premier (made in England), правят убийствено яки барабани, жалко че в БГ ги няма в изобилие. В Пловдив се продава една Кабриа чисто нов комплект за 2400 лв мисля че беше.мн красиво изглеждат но не съм убеден че си струват парите.А по-хубавите барабани на Премиер са още по скъпи и за същите пари които ще дадете за един такъв комплект може да си вземете Yamaha Birch Custom Absolute - доста по качествен продукт Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Аз съм свирил известно време на такъв Sonor(force 505) нищо лошо няма в тоя сет...смисъл че не е нищо особено, но все пак е Sonor...само че този, на който свирех аз беше с каса 20, което според мен му беше големият недостатък. Мисля че ето този тука с големите размери ще е доста по-добър, това го казвам не само зашото се кефя на големи размери, но и защото по принцип впечатлението ми е , че евтини барабани с малки размери ми нещо не ги бива Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 По и Най хубави барабани и марки НЯМА ! Има По и Най хубави модели(и естествено-предпочитания) ! Относно Сонор,мога да кажа,че си заслужават само двете най-скъпи серии - Delite и Designer,не съм съвсем сигурен обаче,дали си заслужават цените Свирил съм на почти всички модели на Сонор и не мога да кажа нищо лошо,но и нищо хубаво ! Определено мисля,че с колкото и пари да разполагаш,ако са по малко от 2 000,по добре е да си вземеш барабани на старо ! Относно "Кабрията" на Премиер смятам,че това е най-добрият сет за 2 400 лв. (въпреки,че може да се намери и за по-малко) Цитирай
tokijica Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Отговорено Ноември 10, 2005 та зна4и викате за тия 860 лева съм си зел наи доброто от боклуците така ли или не Цитирай
fake Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 чух една кабриа в една репетиционна редом с yamaha stage custom и изобщо не ме трогна!Ямахата звучеше доста по добре и като хардуер и като външен вид също.Пък и ямахата е доста по евтина.Според вас какво е предимстжото на кабриата(не съм особенно запознат с премиер...) Цитирай
Recommended Posts