YJM Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Вчера го записах набързо. Не претендирам за голяма точност в изпълнението. Записа е правен със s-amp, delay -> sound card, без никакви обработки. Link Цитирай
ZVER0 Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 Дам, и аз одобрявам! Според мен не е важно да е супер-точно изпълнението особенно на сола Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 (Редактирано) И мен ме кефи, дори и звука се доближава доста Редактирано Юли 16, 2009 от Ивелин Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 + 1 че и на мен ми хареса, правят се доста кавъри на гънс ама ти го усещаш чича си Слаш явно/тва беше комплимент/ Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Убаво де, ама що само 40 секунди ти се откинаха от сърцето? ^ Малииий, оно и Боб Дилън сигурно е се е гласил за кавър на Гънс преди има-нема трийсетина години: http://www.youtube.com/watch?v=d-5JvACzGp8 Това е едно от най-"кавърираните" парчета у целата музика, кой ли не си е "отреагирал" за негова сметка. Цитирай
YJM Отговорено Юли 17, 2009 Автор Отговорено Юли 17, 2009 Убаво де, ама що само 40 секунди ти се откинаха от сърцето? Толкова мога Няколко парчета си свиря за кеф от доста време и реших да ги запиша за да си ги имам за спомен. Все пак съм аматьор и ще ми отнеме много време да запиша цялата песен. Едно е да изсвириш 30-на сек, друго всички китари Радвам се, че ви харесва. Скоро ще има още. Цитирай
Recommended Posts