badValue Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 въпроса ми го пише в "заглавието" а скритата му идея е че ме мързи да обикалям магазините (а напоследък нямам много време), та някой ако случайно е "вяркал" такова животно да каже къде ... а ако може да каже и за колко... търся "прост-евтин" не ми се взима нещо от рода на СД-хотРейл - 150+ пари или да си се насоча към пазавуване от "щатско" Цитирай
sweeper Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 въпроса ми го пише в "заглавието" а скритата му идея е че ме мързи да обикалям магазините (а напоследък нямам много време), та някой ако случайно е "вяркал" такова животно да каже къде ... а ако може да каже и за колко... търся "прост-евтин" не ми се взима нещо от рода на СД-хотРейл - 150+ пари или да си се насоча към пазавуване от "щатско" emi az gledam v google 4e ima teleta s floyd rose az sa si tursya vun6en floyd rose za tele ama ne znam dali 6e ima v bg ako ima 6e bude ili v rising forse ili v kamerton Цитирай
circles Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 sweeper, пиши на кирилица, че ще кажа на Ани да ти дърпа ушите! Цитирай
Recommended Posts