fLiSk Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 (Редактирано) Понеже реших за всеки рожден ден за който се сетя да правя по една версия на Happy Birthday - ето една. Малко се поолях с дисонансите и не станаха както ги исках точно, ама така е още по психо Happy Birthday Иначе скоро може да му лена и други хави, колегата Бицев вече прати една подложка Редактирано Юни 29, 2009 от fLiSk Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 В началото малко тривиално ми тръгва, но като започне да се криви, ми допада много Ще ми е любопитно да го чуя по-развито Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 29, 2009 Автор Отговорено Юни 29, 2009 Стана контрастно, донякъде нарочно де Но смятам че това ще е хубаво да се запише като пристигне кондензаторния Beezneez тия дни. Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Интересно се е получило, браво! Пък на мен точно началото ми е доста приятно за слушане ( да ме извини колежката Акварелкова ). Много лежерно-романтични преходчета за носталгични уши. Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 29, 2009 Автор Отговорено Юни 29, 2009 (Редактирано) Предположих аз, забелязал съм какви неща харесваш А аз като искам да свиря нещо без да се напъвам много все така... А кривите са защото човека, за който е правено навява едни много неясностни (като се има предвид, че името й значи ясна е доста иронично). А идеята за дисонансите я краднах от Legend of 1900 (саундтрака е на Мориконе, песента е The Crisis, Aquarelle сигур знае за какво говоря като клавиристка). Всъщност исках да направя ама на, пръстенцата ми много бавно и болезнено улягат по завоите на сложните джаз акорди Затова и сготбих това - 15 минути измисляне запис и микс То си личи и бягането от ритъм де. Редактирано Юни 29, 2009 от fLiSk Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Мдаааа... бях го позабравила този филм... този момент с фалшивия клавиш много ме беше впечатлил Цитирай
Recommended Posts