Icarus Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 Събрахме се вчера с клавириста (stoyko_lisichkov) и спонтанно драснахме тая кретения. Той свири барабаните и клавирите, аз съм на китарите и баса. http://www.esnips.com/doc/3ef86a46-c3ed-4a...DC---TNT(cover) Не е баш оригиналната песен или структура, или риф дори ( ), ама горе долу Цитирай
ultramega Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Хареса ми Звука на барабаните, не знам какви обработки е минал но яко е Клавирното соло също много приятно. В началото малко не ми се връзва тоя орган с китарите. Бас китарата може би трябва да си трае, там където са паузите на барабаните, защото определено не ми звучи добре там. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Е като цяло работата хич не е сериозна Иначе барабаните, поне доколкото ми е известно, нямат обработка - от микрофоните през пулта в компа и това е. Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 ааа не е зле... определено в началото е малко неориентирано ,ама иначе ми хареса Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Добро е! Звучи си точно като кавър на Диси Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Добре е направено, само дето барабаните звучат сякаш от далече...нямат плътност.Иначе саунда е добър Цитирай
Recommended Posts