PIGINI Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Здравеите колеги, Тази тема искам да посветя на всички акордеонисти... Тук можете да задавате своите въпроси относно акордеона, били те от всякакъв род. Единствено искам да помоля в темата да пишат само хора които свирят на акордеон... Цитирай
Hell_Man Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Присъединявам се! Точно щях да създавам такава тема и я видях. Цитирай
Hell_Man Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 То всичко хубаво, ама вече си имало 6 странична акордеонна тема Цитирай
rainbow72 Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 Аз съм акордионист и искам да ме посъветвате каква миди клавиатура да си взема.Става дума за клавиатура с ритми,защото ще я ползвам само за дясна ръка . Цитирай
Ivan Barakov Отговорено Февруари 10, 2013 Отговорено Февруари 10, 2013 И аз като rainbow72 искам съвет! Моля Ви някой да напише два три реда! Имам едно много старо Casio, MISDI кабел, лаптоп и желание да имам повече български ритми.Моля Ви. Цитирай
CheFs Отговорено Февруари 15, 2013 Отговорено Февруари 15, 2013 Колко мога да взема за един акордеон weltmeister stella 40 басов? Цитирай
Recommended Posts