Jump to content
Българският форум за музиканти

Учебник по бас


Recommended Posts

Искам да попитам къде в България или пък ако се наложи от чужбина мога да намеря учебник по бас китара доколкото знам има само 2 Български учебници на Юли Марков и Иван Горинов на Юли Марков го намерих от саита на Baby Thomas но те са доста стари а и искам да прочета нещо различно и ме интересува дали има чужди учебници преведени на Български нещо като това но то е за соло китара- http://www.mobilis.bg/articles/view/39755 .Предполагам че мога да поръчам от чужди саитове но на англииски но не съм сигурен дали ще разбера всичко затова търся нещо на Български.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо учи англииски, такава литература няма смисъл да се превежда (няма търсене, няма и предлагане)...

Второ аз ли съм прост или в учебниците дето аз имам няма много за четене, ама има мнооого за свирене - а там езика е фа ключ - много труден, състои се от 20-на думи, опа знака... Школи има в мрежата с лопата да ги гребеш. Наши има в книжарницата на композиторите, оня ден бях там, но не останах впечатлен - 25 лева за ксерокопие с грозна копирна корица и пластмасова подвързия няма да дам ако ще и турско да стане...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уча го от 8 години и в училище се говори само на англииски по всички предмети(без българския де :) )Но просто днес на соло китариста ни му подариха точно този учебник за които дадах линк макар че тои е доста напреднал и ми направи впечатление че има доста друго писано освен ключа ФА за ефекти,кубета,китаристи...Потърсих такива учебници в нета но не намерих.Така че ще съм много благодарен на едно линкче на Л.С ако не те затруднява.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.