duby Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 А ако включа две от тези: Behringer UCA 202 - audio interface, дали ще работят и двете едновременно и така ще имам 2+2=4 входа и изхода? Как мислите, дали ще работят двете със същата бързина, както ако е включена само едната? Цитирай
VSTi Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 не съм убеден, че драйвера позволява работа на няколко устройства едновременно...най вероятно трябва да се пробва. НО.....като повечето неща от световната фирма, резултата ще е доста посредствен. ако си в София, ела да си поиграем, някъде трябва да се мотае едно такова устройство. Цитирай
duby Отговорено Юни 21, 2009 Автор Отговорено Юни 21, 2009 не съм убеден, че драйвера позволява работа на няколко устройства едновременно...най вероятно трябва да се пробва.НО.....като повечето неща от световната фирма, резултата ще е доста посредствен. ако си в София, ела да си поиграем, някъде трябва да се мотае едно такова устройство. От софия съм. Но аз още не съм закупил. Мен ме вълнува ето това: Мини конфигурация за лайв дъб микс (пуснал съм тема във форума). Разгледай какво имам впредвит и дайнякой съвет. Иначе с удоволствие бих се сращнал с вас. Поздрави. п.с. Също така имам следня въпрос: На този мексер: Alesis - Multimix 6fx, след като е аудио интерфейс, това да не би да означава, че е като звукова карта с 6 входа и 1 стерео изход? Всмисал, след като го включа в компютъра с USB порта, ще имам ли 6 отделни канали на компютъра - дали ако включа няколко инструмента, ще мога ли да ги манипулирам на компютъра с VST ефекти примерно поотделно всеки един от тях в реално време??? Ако това не е така за този миксер има ли някакъв. който да отговаря на моите прищявки или трябва да си купя и такава звукова карта? Благодаря - - този въпрос съм го пуснал в една тема кдето никой не ми е отговорил. Ако имаш отговор го дай тука, благодаря Цитирай
VSTi Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 (Редактирано) ще започна отзад напред - Този алесис не е звукова карта. ТТрябвати някои от FW серията , или USB MultiMix 8 FireWire, по-добре всичко да върви по 1394, отколкото по усб. Този пулт би трябвало да ти свърши работа, останалото е процесинг на ВСТ инструменти, и зависи главно от бързината на процесора и паметта (поне 2гига, най добре 4). Алесиса е с доста стабилни драйвери - ползвал съм Io26 и Io14 моделите, и също стават за твоя сетъп, но те нямат корекции на канал (то се са ти и нужни май ...). На ЛС мога да ти дам още варианти... Поздрави. Редактирано Юни 24, 2009 от VSTi Цитирай
duby Отговорено Юни 26, 2009 Автор Отговорено Юни 26, 2009 (Редактирано) ще започна отзад напред - Този алесис не е звукова карта. ТТрябвати някои от FW серията , или USB MultiMix 8 FireWire, по-добре всичко да върви по 1394, отколкото по усб. Този пулт би трябвало да ти свърши работа, останалото е процесинг на ВСТ инструменти, и зависи главно от бързината на процесора и паметта (поне 2гига, най добре 4). Алесиса е с доста стабилни драйвери - ползвал съм Io26 и Io14 моделите, и също стават за твоя сетъп, но те нямат корекции на канал (то се са ти и нужни май ...). На ЛС мога да ти дам още варианти... Поздрави. Значи, този пулт, който предлагаш е като звукова карта с 6 входа и един изход. Правилно ли съм разбрал. Много е пари. По добре звукова карта да си взема. И не е задължително да има корекции на каналите. Редактирано Юни 26, 2009 от duby Цитирай
VSTi Отговорено Юни 27, 2009 Отговорено Юни 27, 2009 (Редактирано) Ами ти пишеш за няколко канала, например микрофони....(в другата тема, по същия повод) ...айде тогава разгледай в ценово отношение 4 микрофонни канала в звукова карта как се продават... продуктите на Алесис са с достатъчно ниска цена, и на приемливо качество. Ако имаш въпроси - на ЛС,не мога да следя всички теми във форума Поздрави! Редактирано Юни 27, 2009 от VSTi Цитирай
Recommended Posts