tednet Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Здравейте Търся си човек, който да ме учи да пея. Офертата важи само за София Принципно съм в училищния хор на Американския Колеж в София воден от Неда Кандимирова. Може да се каже, че тя ме е научила да пея колкото мога, защото не можех да различа тон от кофа за боклук За съжаление, тя заминава за Америка за няколко години, а и идва лято и няма да ходя на училище и оставам без преподавател по пеене :/ Малко информация за мен. Аз съм бас и съм на 17. Занимавах се досега с 3 пъти репетиции по 2 часа на седмица. Нямам особено голям репертоар. Знам около 10тина песни. Но имам много желание да пея и мисля, че имам нужните квалификации да навляза по-дълбоко в сферата на пеенето, но ми трябва някой да ме напътства. Доста съм изпълнителен и старателен. Засега не съм се насочил към определен стил на пеене, защото имам още много да уча преди да трябва да направя подобен избор... според мен. За контакти : На ЛС или скайп: teddy_goranov Oчаквам вашите оферти. Ако ме вземете за ваш ученик, гарантирам, че няма да ви разочаровам Поздрави, Тео Цитирай
Sakis Отговорено Юни 20, 2009 Отговорено Юни 20, 2009 Честно да ви кажа и аз си търся. Пял съм в хора на софийските момчета. Скайп - sakisb , e-mail: sakis@mail.bg Ако има заинтересовани преподаватели ще съм ви благодарен. Моята оферта също важи само за София. Цитирай
viv Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Здравейте Търся си човек, който да ме учи да пея. Офертата важи само за София Принципно съм в училищния хор на Американския Колеж в София воден от Неда Кандимирова. Може да се каже, че тя ме е научила да пея колкото мога, защото не можех да различа тон от кофа за боклук За съжаление, тя заминава за Америка за няколко години, а и идва лято и няма да ходя на училище и оставам без преподавател по пеене :/ Малко информация за мен. Аз съм бас и съм на 17. Занимавах се досега с 3 пъти репетиции по 2 часа на седмица. Нямам особено голям репертоар. Знам около 10тина песни. Но имам много желание да пея и мисля, че имам нужните квалификации да навляза по-дълбоко в сферата на пеенето, но ми трябва някой да ме напътства. Доста съм изпълнителен и старателен. Засега не съм се насочил към определен стил на пеене, защото имам още много да уча преди да трябва да направя подобен избор... според мен. За контакти : На ЛС или скайп: teddy_goranov Oчаквам вашите оферти. Ако ме вземете за ваш ученик, гарантирам, че няма да ви разочаровам Поздрави, Тео Намери Милка Драгнева - вече е доста възрастна, но си разбира от работата!Страхотен педагог е!И телефона и имах, но немога да го открия, ако го намеря, ще пиша. Цитирай
mary Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Аз ви препоръчвам ДАНИЕЛА СТАНКОВА.Подготвяше Ели Раданова и Пламен Петков за М.Айдол 3,Марина Драгомирецкая - която не си тръгва без награда,на който и конкурс да отиде,както и много други.Ако имате желание за повечко инфо,пратете ми лично съобщение. P.S И аз съм нейна ученичка и за мен е най-добрата - толкова преподаватели съм сменила,че имам база данни за сравнение Цитирай
Recommended Posts