Steve_Vai Публикувано Ноември 3, 2005 Публикувано Ноември 3, 2005 Един добър приятел от родното ми градче донесе един грозен сандък у нас Но аз много се накефих на саунда и реших да ви попитам как ви се струва. Не обръщайте внимание на куцото свирене (последните няколко месеца поти не съм хващал китара и, да, аз свиря; знам, че е кофти :green: ), а кажете как ви се струва звука? http://4142.hit.bg/tubegain.mp3 поздрави! :hello: Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 Ами горе-долу бива, но по-добре запиши някакви по-хомогенни рифове и после слоа. Удари един-два продължителни пауър акорда, за да чуем как е компресията и какво е положението със състейна от ампа, запиши мютинги и прочее. От това на записа разбрах само, че гейнът е твърде малко за метъл и твърде много за поп. Абе някак не ми звучи достатъчно juicy, може да е от късния час. Ампът до край ли беше набримчен? Аз имам голямо доверие в правените неща, кефя им се и смятам, че, ако са направени кадърно, са много по-куул от серийните. Ако трябва да съм честен, този амп не е "мой тип". Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 the_gorer написа: Ами горе-долу бива, но по-добре запиши някакви по-хомогенни рифове и после слоа.Удари един-два продължителни пауър акорда, за да чуем как е компресията и какво е положението със състейна от ампа, запиши мютинги и прочее. От това на записа разбрах само, че гейнът е твърде малко за метъл и твърде много за поп. Абе някак не ми звучи достатъчно juicy, може да е от късния час. Ампът до край ли беше набримчен? Аз имам голямо доверие в правените неща, кефя им се и смятам, че, ако са направени кадърно, са много по-куул от серийните. Ако трябва да съм честен, този амп не е "мой тип". Gain-ът е на 1 часА. Просто ме изкефи звука, затова дрънкам такива простотии :green: Иначе няма как да запиша друго, пичът си взе ампа. Беше дошъл само да джемнем. Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Steve_Vai написа: Един добър приятел от родното ми градче донесе един грозен сандък у нас Но аз много се накефих на саунда и реших да ви попитам как ви се струва. Не обръщайте внимание на куцото свирене (последните няколко месеца поти не съм хващал китара и, да, аз свиря; знам, че е кофти :green: ), а кажете как ви се струва звука? http://4142.hit.bg/tubegain.mp3 поздрави! :hello: Знаеш ли с какви лампи е ампа , колко на брой (по каква схема е правен) А също напиши чейна си и софтуера с който е записван вива DIY TUBE AMP !!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 metalhammer написа: Steve_Vai написа: Един добър приятел от родното ми градче донесе един грозен сандък у нас Но аз много се накефих на саунда и реших да ви попитам как ви се струва. Не обръщайте внимание на куцото свирене (последните няколко месеца поти не съм хващал китара и, да, аз свиря; знам, че е кофти :green: ), а кажете как ви се струва звука? http://4142.hit.bg/tubegain.mp3 поздрави! :hello: Знаеш ли с какви лампи е ампа , колко на брой (по каква схема е правен) А също напиши чейна си и софтуера с който е записван вива DIY TUBE AMP !!! Идея си нямам за ампа. Никога не съм разбирал от кубенца особено много, а тук само се кефих, а той ръчкаше по компа. Много блусарлива бленда вади, радва ме Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 нещо ми се губят хармониците в звука....знам ли...... има нещо 'нелампово' в звука. не знам. лично мнение но и по-добър звук съм слушал Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 stratocaster написа: нещо ми се губят хармониците в звука....знам ли......има нещо 'нелампово' в звука. не знам. лично мнение но и по-добър звук съм слушал хармоници = artificial harmonics = изкуствени флажолети Къде ме чу да свиря хармоници тук, бе, Чавдаре? Иначе, съгласен, звукът не е нещо изключително, но аз и не твърдя подобно нещо - само дръннах нещичко да чуете какво си е направил пичът Той има някакво Лес Пол-че и комбинацията много го кефи А иначе това е свирено с моята китарка. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 за друг говоря ама както и да е Цитирай
Recommended Posts