Steve_Vai Публикувано Ноември 3, 2005 Публикувано Ноември 3, 2005 Един добър приятел от родното ми градче донесе един грозен сандък у нас Но аз много се накефих на саунда и реших да ви попитам как ви се струва. Не обръщайте внимание на куцото свирене (последните няколко месеца поти не съм хващал китара и, да, аз свиря; знам, че е кофти :green: ), а кажете как ви се струва звука? http://4142.hit.bg/tubegain.mp3 поздрави! :hello: Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 Ами горе-долу бива, но по-добре запиши някакви по-хомогенни рифове и после слоа. Удари един-два продължителни пауър акорда, за да чуем как е компресията и какво е положението със състейна от ампа, запиши мютинги и прочее. От това на записа разбрах само, че гейнът е твърде малко за метъл и твърде много за поп. Абе някак не ми звучи достатъчно juicy, може да е от късния час. Ампът до край ли беше набримчен? Аз имам голямо доверие в правените неща, кефя им се и смятам, че, ако са направени кадърно, са много по-куул от серийните. Ако трябва да съм честен, този амп не е "мой тип". Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 Ами горе-долу бива, но по-добре запиши някакви по-хомогенни рифове и после слоа.Удари един-два продължителни пауър акорда, за да чуем как е компресията и какво е положението със състейна от ампа, запиши мютинги и прочее. От това на записа разбрах само, че гейнът е твърде малко за метъл и твърде много за поп. Абе някак не ми звучи достатъчно juicy, може да е от късния час. Ампът до край ли беше набримчен? Аз имам голямо доверие в правените неща, кефя им се и смятам, че, ако са направени кадърно, са много по-куул от серийните. Ако трябва да съм честен, този амп не е "мой тип". Gain-ът е на 1 часА. Просто ме изкефи звука, затова дрънкам такива простотии :green: Иначе няма как да запиша друго, пичът си взе ампа. Беше дошъл само да джемнем. Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Един добър приятел от родното ми градче донесе един грозен сандък у нас Но аз много се накефих на саунда и реших да ви попитам как ви се струва. Не обръщайте внимание на куцото свирене (последните няколко месеца поти не съм хващал китара и, да, аз свиря; знам, че е кофти :green: ), а кажете как ви се струва звука? http://4142.hit.bg/tubegain.mp3 поздрави! :hello: Знаеш ли с какви лампи е ампа , колко на брой (по каква схема е правен) А също напиши чейна си и софтуера с който е записван вива DIY TUBE AMP !!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 Един добър приятел от родното ми градче донесе един грозен сандък у нас Но аз много се накефих на саунда и реших да ви попитам как ви се струва. Не обръщайте внимание на куцото свирене (последните няколко месеца поти не съм хващал китара и, да, аз свиря; знам, че е кофти :green: ), а кажете как ви се струва звука? http://4142.hit.bg/tubegain.mp3 поздрави! :hello: Знаеш ли с какви лампи е ампа , колко на брой (по каква схема е правен) А също напиши чейна си и софтуера с който е записван вива DIY TUBE AMP !!! Идея си нямам за ампа. Никога не съм разбирал от кубенца особено много, а тук само се кефих, а той ръчкаше по компа. Много блусарлива бленда вади, радва ме Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 нещо ми се губят хармониците в звука....знам ли...... има нещо 'нелампово' в звука. не знам. лично мнение но и по-добър звук съм слушал Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 нещо ми се губят хармониците в звука....знам ли......има нещо 'нелампово' в звука. не знам. лично мнение но и по-добър звук съм слушал хармоници = artificial harmonics = изкуствени флажолети Къде ме чу да свиря хармоници тук, бе, Чавдаре? Иначе, съгласен, звукът не е нещо изключително, но аз и не твърдя подобно нещо - само дръннах нещичко да чуете какво си е направил пичът Той има някакво Лес Пол-че и комбинацията много го кефи А иначе това е свирено с моята китарка. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 за друг говоря ама както и да е Цитирай
Recommended Posts