Samurai_S Публикувано Юни 16, 2009 Публикувано Юни 16, 2009 1)nickname: Samurai_S - Еми падам си по японска култура, от там идва 2)Възраст: 16 годишен "мушморок" 3)Образование: Карам средното в момента със специалност "предприемачество и мениджмънт" 4)Вашият инструмент/и: Китара и мъъъничко вокал 5)Предпочитан музикален стил: Моята всестранна личност слуша всичко (буквално) като изключим българския поп-фолк, ама и до там съм стигал на моменти 6)Вашият вдъхновител: Още никой не ми е давал "дъх" ама най-близко е Адреан Ефтимов, той ме накара да си взема китара 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Ако става дума за музика - нищичко. Иначе като малък построих къщичка за птички, брои ли се? 8)Странични интереси: Японска култура, фитнес, миксиране на музика (DJ исках да ставам преди :X ), зомбиране пред компютъра, макроикономика (наистина, интересно ми е ), актьорско майсторство, рисуване и други които съм забравил в момента 9)В кратце: Казвам се Слав Димитров и съм от Варна. Имам много хобита между които и китарата, с която започнах преди по-малко от месец. Стига ви толкова, за повече информация питайте конкретно Цитирай
Crimson Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Добре дошъл! Дано форума ти помогне да се развиеш в желаната от теб насока! Цитирай
Recommended Posts