Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

:lol::):lol: реди време се порязах и остана една подутина ,която стои така вече месец. Днес ходих на лекар и той ми каза че това се е получило защото съм свирил докато раната не е била напълно зарастнала :lol: ..Та другата седмица ще ме режат....сега ми дадоха някакво мазило Diclac което да ползвам до "операцията"

Интересува ме дали на някой са му правили нещо подобно?

Отговорено

Да, на мен, по същите причини. По струните си остават бацили, а ако не ги сменяш много често и ръжда, не дай си боже. Няма нищо страшно, всичко свършва за по - малко от 10 минути и после зарастжа много бързо. като сяло просто ти сцепват пръста с един скалпел и изтичат гнойта (съжалявам за гнусливите) и после го обинтоват за 3-4 дни и го мажеш с кремове против възпаления. Това е... Скоро всичко ще ти е наред.

Отговорено

Лошо.

Помня в детската градина си прещипах пръста на една врата и ми се нарани леко кожата. Раната беше съвсем малка и дори не тече кръв, но от мръсотията по вратата (децата я бяха хващали с мизерните си ръце) раната се възпали и върхът на средният ми пръст гнояса. Падна ми нокета и ме заведоха на лекар, където с една ножица ми изрязаха гнойта и забралото месо. :)

По струните и фингърборда остават мизерии от мръсни пръсти. Възможно е при теб да се е получило същото. Не дай боже човек да хване тетанус. :wall:

Отговорено

Споко бе. И аз като малък имах подобни премеждия. Правех се на бродер :) (изобщо има ли такава дума) и си бях продупчил пръста с една стабилна игла. Местенцето не се въздържа да не се подуе и да стане зелено :exclaim: Отидох на лекар, където се държаха много любезно и когато извадиха ножицата, разбрах защо :ph34r: Кръц и си готов, а якото е, че мястото е вече мъртво и не усещаш нищо :rolleyes:

Успех и давай напред с музиката :ph34r:

Отговорено

Кид, няма страшно, веднъж като те дялнат и после за по-малко от седмица ще си забравил.

На село невестулките на два пъти изяждаха на котарака скалпа като се завира надолу с главата в дупките им - до череп го оставяха, батка. И най-интересното е, че и двата пъти му поникваше нова кожа и нова козина върху нея! :) I believe in miracles. :)

А след като ти дялнат раната и току-виж пръста ти станал мноо техничен и само с него сола, сола, сола... :)