spotlight_kid Публикувано Ноември 1, 2005 Публикувано Ноември 1, 2005 (Редактирано) цък Death_Zone зарибяваше с едни акустични чудесии та заради това си купих нова кухарка Ямаха...ей тва е записано с нея...на Саунд рекордера...туй е откъс по-скоро .....айде ако го чуете да ми кажете дали прилича на нещо...пратих го на форумния мейл...писмото е от SEVENTH_SON Редактирано Ноември 1, 2005 от spotlight_kid Цитирай
spotlight_kid Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Отговорено Ноември 1, 2005 едно линкче в sHIT.BG Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 ЧЕСТИТО !!!!! ЧЕСТИТО !!!!! ЧЕСТИТО !!!!! ЧЕСТИТО !!!!! ЧЕСТИТО !!!!! Хехее , заслужава си китарата със сигурност , Ямаха правят много хубави акустични китари и твоята със сигурност е такава (убеден съм) ... Идейката е много приятна , има топло звучене и импровизацийката ми хареса , за звука обаче мога да те посъветвам следното: -купуваш едно кондензаторно микрофонче (може и за ПЦ) , моето е на великата фирма Trust )))) -слагаш микрофончето на околу 15 см. от акустичния отвор и записваш така , а ако е необходимо пусни +20 децибела бууст от звуковата карта на микрофонния вход -дублирай ритъм китарата , даже и три пъти я запиши за хубав стерео ефект На този запис като че ли микрофона е доста далеч от китарата .... и реверба е прекалено много ... това е мое мнение все пак Все по често се замислям дали да не записвам само с акустична китара вече ..... нещо все натам ме влече ... то може и от възраста да е Гордея се с това че съм причина да се сдобиеш с нещо толкова романтично и истинско , каквото е акустичната китара ... тя може най -добре да разкрие душата на свирещия ...... поне при мен е така УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!!!!! Цитирай
jFog Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 много добро, създава впечатление за запис на микрофон в читалището само липсват ''las palmas'' (пляскането с ръце) и си дзън!! кефиш' Цитирай
spotlight_kid Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 тва е една идейка отпреди 5 минути...идейка за мен ще е чест ако отделите нет за да я чуете...не е много само 30-ина секунди Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 И двете ми харесаха,ама много кратичко бре,байо ?! Хайде,развитие да има! Цитирай
Recommended Posts