p_queensgod Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Здравейте, имам M-box 2 Pro от известно време. Моля за помощ Не чувам микрофона в слушалките! Някой има ли мбокс? Някой знае ли кое как е? Не съм вчерашен и аз, опитах това онова! Който има мбокс знае че миксера е изнесен върху картата, няма софт миксер в компа, а на картата няма копче за това??!? Разбираем е въпросът ми, нали? Докато записвам не чувам микрофона в слушалките .. и докато не записвам де! А иначе излиза после, след записа всичко е наред, тайминг и т.н. Енибади? Цитирай
oggybogy Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Потърси функцията Input only monitoring и я разцъкай...После ще ти стане ясно всичко.Има и Help файл... Цитирай
VSTi Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 (Редактирано) От потенциометъра монитор намери точното съотношение на двата източника - плейбека, и входа от картата. Имай предвид, че мастера на картата трябва да е усилен също, освен слушалките...(поне на Мбокс мини е така...) поздрави! Редактирано Юни 12, 2009 от VSTi Цитирай
p_queensgod Отговорено Юни 16, 2009 Автор Отговорено Юни 16, 2009 От потенциометъра монитор намери точното съотношение на двата източника - плейбека, и входа от картата. Имай предвид, че мастера на картата трябва да е усилен също, освен слушалките...(поне на Мбокс мини е така...)поздрави! Не става с потенциометъра Monitor, как да ти кажа, ако е на 0% не чувам нищо, а когато го усилвам - микрофон няма никакъв! Потърси функцията Input only monitoring и я разцъкай...После ще ти стане ясно всичко.Има и Help файл... Това ми звучи добре. Ако сега кажеш и къде да я потърся тази функция? Не съм с Pro Tools. Но би трябвало да има вариант да използвам пълноценно mbox-а и с друг софтуер, нали .. иначе би било загуба на пари! и нерви Цитирай
Recommended Posts