Bo Yan Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 пич, събери кинти и си купи най-малкия и евтин Маркбейс. правят ги в Италия - може и да се разходиш свиря с един убийствен басист който носи на гигове един маркбейс който прилича на кутия от компютър, СЕРИОЗНО... и тежи не повече от 10 кила... !!!!! аз свиря с туийд блус джуниър на фендер - лампа 15 вата, доста тежък, - не го озвучавам допълнително и свиря (доста) силно. познай! басиста свири с неговия маркбейс и се чува наравно с мен, и то готино... е, не е като да има 4х10ки и една 15ка, но като за гигове в Ню Йорк става идеално.. меко казано.. .предимството е че са малки, преносими, леки и ужасно силни. а по отношение на бистрота на тона на бас усилвателите... хм... аз бих се притеснявал по-скоро за дълбочината, не за бистротата... миналото лято като бачках малко в гитар сентър (ебаси мизерната работа) се запознах с марката "Акустик" - добри са. особено малките - издухват всякакви фендери, пивита, лайн(а)6, даже и ампег... не знам за БГ как е положението с доставките обаче... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNephilim Отговорено Юли 13, 2009 Share Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Аз също съм доволен от моят Ръмбъл. За патите си е екстра. Берингер BHL ultra bass не ми допада като звук. Ако си от софия и околностите и имаш желание можем да се разберем и да си поиграеш с моето кубе пък ще си прецениш дали те удовлетворява звука. Взех го от РФ преди година и малко. Редактирано Юли 13, 2009 от TheNephilim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Юли 13, 2009 Share Отговорено Юли 13, 2009 Момчета, миналата седмица пробвах Behringer bxl 180 ultrabass и съм на мнение, че това нещо е всичко друго, но не и кубе за бас. Изкривява и удължава сам тона на чистия канал и качеството на саунда е като от колони на лап-топ. Ок, не е много слабо, но за какво подяволите ти е мощност като качеството на звука е под всякаква критика. Това естествено е мое лично мнение, просто на старо за тея пари се намират апаратури с класи отгоре. Но наистина за тея пари не може да учакваш ампег. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts