Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос за кубе


rinti

Recommended Posts

пич, събери кинти и си купи най-малкия и евтин Маркбейс.

 

правят ги в Италия - може и да се разходиш :D

 

свиря с един убийствен басист който носи на гигове един маркбейс който прилича на кутия от компютър, СЕРИОЗНО... и тежи не повече от 10 кила... !!!!!

 

аз свиря с туийд блус джуниър на фендер - лампа 15 вата, доста тежък, - не го озвучавам допълнително и свиря (доста) силно.

 

познай! басиста свири с неговия маркбейс и се чува наравно с мен, и то готино... е, не е като да има 4х10ки и една 15ка, но като за гигове в Ню Йорк става идеално.. меко казано.. .предимството е че са малки, преносими, леки и ужасно силни.

 

а по отношение на бистрота на тона на бас усилвателите... хм... аз бих се притеснявал по-скоро за дълбочината, не за бистротата... ;)

 

миналото лято като бачках малко в гитар сентър (ебаси мизерната работа) се запознах с марката "Акустик" - добри са. особено малките - издухват всякакви фендери, пивита, лайн(а)6, даже и ампег... не знам за БГ как е положението с доставките обаче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз също съм доволен от моят Ръмбъл. За патите си е екстра. Берингер BHL ultra bass не ми допада като звук. Ако си от софия и околностите и имаш желание можем да се разберем и да си поиграеш с моето кубе пък ще си прецениш дали те удовлетворява звука. Взех го от РФ преди година и малко.

Редактирано от TheNephilim
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, миналата седмица пробвах Behringer bxl 180 ultrabass и съм на мнение, че това нещо е всичко друго, но не и кубе за бас. Изкривява и удължава сам тона на чистия канал и качеството на саунда е като от колони на лап-топ. Ок, не е много слабо, но за какво подяволите ти е мощност като качеството на звука е под всякаква критика. Това естествено е мое лично мнение, просто на старо за тея пари се намират апаратури с класи отгоре. Но наистина за тея пари не може да учакваш ампег.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.