carnalsoul Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Имам една Пълдин-ка много красива , сравнително и добре звучи , но на главата и няма никакви надписи ... и просто ми стои доста грозновата на фона на хубавото и тяло . Та как може да е Украсим тая глава това е въпросът ! п.п И от сега да кажа , че не смятам аз да се занимавам с това аз , говоря за майстор ;p не съм чак толкова наивен да си съсипя хубавата летва Цитирай
vlex Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Ами процесът е много сложен, така че слушай внимателно: - взимаш китарата - отиваш при лютиера - казваш какво искаш - оставяш китарата - след определено време си взимаш китарата - имаш китара с някакъв инлей отгоре... Успех! Цитирай
carnalsoul Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 мисля , че схванах . Благодаря за изчерпателното обяснение Vlex ;D Цитирай
Aureliano Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Напоследък се специализирах в надписи на глави. Ако искаш, ще ти я направя. мисля , че схванах . Благодаря за изчерпателното обяснение Vlex ;D Цитирай
Recommended Posts