BALKHARA Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Въпросът ми е къде в БГ мога да стана тон режисьор... знам за НБУ но не ми се занимава 4 години, а за курса на Графити студио нямам отзиви - ако някой го е изкарал нека сподели впечатления или за някой друг такъв курс... също ме интересува реализацията след това... Благодаря на всички и съжалявам ако темата не е за тази част на форума... :-) Цитирай
Vlad Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 На този адрес: http://musikcentre.hit.bg/ ще намериш информация за курсове, включително и тонрежисура, провеждани като следдипломна квалификация от Софийския университет. Има координати - пиши и задай въпросите си. Аз в момента посещавам курса по тонрежисура и съм доволен от информацията, която получавам! Запълни ми доста дупки в знанията. Цената е 360 лева с ДДС, получаваш и легитимен документ от Софийския университет. Влад Цитирай
BALKHARA Отговорено Юни 3, 2009 Автор Отговорено Юни 3, 2009 Благодаря за инфото - изглежда интересно пък и кинтите са 2 пъти по-малко от цената която искаха в Графити студио (въпреки че там майче беше за 3 пъти седмичо в рамките на месец)... Но все пак някой ходил ли е на курса на Графити студио и какви са му впечатлениата? Цитирай
BALKHARA Отговорено Август 3, 2009 Автор Отговорено Август 3, 2009 Дочух за тон режисура като магистратура в консерваторията, но не мога да намеря никакво инфо... Моля някой ако знае нещо по въпроса да казва! Цитирай
evans Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Ти защо си мислиш,че за два месеца можеша станеш тон режисьор и тази хартийка където ще тия дадът от тоя курс ще ти послужи пред някоя голяма телевизия и ще си намериш работа.Само мога да ти кажа,че се учи яко физика,ако не се и лъжа и математика.Аз имам на флашка сигорно десет учебника по звукотехника и всякакви неща свързани с тонрежура,като една част са западни.Давам гаранция,че три месеца неможеш да научаш единият,където е само чертежи и яко теория,а ти искаш за три месерца да станеш тон режисьор Цитирай
Recommended Posts