Jump to content
Българският форум за музиканти

Sons Of The Wind


Recommended Posts

Много обичам от време на време да експерементирам правейки музика в жанрове, които по принцип не харесвам и не разбирам.

Така се появи тази композиция... Реших да видя какво аджеба ще се случи, ако комбинирам елетронни звуци с индианско-аборигенски инструменти.

Получи се една странна, но като че ли интересна композиция. :)

 

Който има желание да чуе резултата от експеримента, може да го направи тук ---> SONS OF THE WIND

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Отдавна не бях влизал в тоя форум, но в един момент ми стана интересно как се развиват нещаъа с Българската музика, което провукира и сегашния ми пост. От не знам колко страници писано намерих само 2 песнички, който да показват нещо различно(това пречупено през моята призма). И двете не са конкретно стилово ориентирани - едната беше нищо подобно на Chill Out , а другото е това тук.

 

За пореден път ти се възхищавам на идейте!!! Цялата песничка е много приятна , особенно един момент някъде към 1:45 мин, където си вкарал някакви електронни звуци (то всичко е електронно , но имам предвид тези , който по-често се срещат в хаус музиката и подразделенията й). Не за пръв път си задавам въпроса - защо никой не коментира твойте творения? То не че има кой знае какво да се коментира , но все пак гледам си започнал да използваш доста по- различни "звуци", осбенно впечатление ми направи в таи композиция инзи звук, който наподобява опънат ластик, който в следстви на някаква сила , с която е взимодействал е издал определена звукова вълана - много приятно!!! И още нещо , конкретно към теб - защо продължаваш да пишеш във форум , в който отдавна няма нищо ново (освен за реклама де)!!!

 

 

Айде със здраве!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето е много интересно и добро.

Слушал съм всичките неща на Aresius.

По някаква причина съм го пропуснал, но по принцип си следя нещата на много от съфорумниците и не винаги оставям коменти навсякъде.

Горния порицателен пост малко не ми хареса, но всеки има право да си има гледна точка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Много приятен експеримент - браво!

 

Покрай него ти чух и останалата музика: впечатляващи работи! Там се видя, че този експеримент не ти е чак толкова далечен: електронните звуци се мяркат и другаде (нямам предвид семпли на класически/акустични инструменти, а синтезирани чисто електронни звуци - има ги не на едно място в аранжиментите ти). А макар и не индийски, Ориентът присъства "с всичка сила" в 'Караван' - много автентична композиция и оркестрация, ще рече човек че си учил близкоизточна музика :blink:

 

Особено е достоен за респект фактът, че късно си започнал и сам си се учил - филмовата ти музика (към 'въображаеми филми') би засрамила не един дипломиран 'професионалист'. Радвам се, като видя хора да се занимават всеотдайно с любимото изкуство -

 

Желая ти успех с албума и с бъдещите композиции!

 

:icon_shithappens:

 

 

П.с. А колкото до коментари като:

 

"... защо продължаваш да пишеш във форум , в който отдавна няма нищо ново (освен за реклама де) ... "

 

Ами ти защо пък четеш такъв форум - за реклама ли? И ако наистина няма нищо ново, защо ти не си пуснал нещо ново? Или не съм го забелязал?

 

Аз пък често намирам нови и интересни неща - и слава Богу, че иначе има предостатъчно критични отрицатели и ако се всулшвахме в черногледите им мъдрости, отдавна да сме наскачали в Перловската река...

 

<_<

Редактирано от Бицев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко! Както винаги B) Към колегата по-по-по-горе, нз, аз винаги му коментирам и слушам нещата.

Малко критика; техно елементите не ми звучаха много хубаво. В смисъл не - "не на място", ами самият им звук не ми хареса. перкусиите звучат якак си по-ниско качество и това ярко контрастира с качеството на звуците в началото примерно. Не знам до микс ли е.

 

Може ли да попитам гласа ВСТ ли е? Мнооого реално звучи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.