Свилен Бас Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 (Редактирано) Тя, музиката си е на Драго де - аз съм малко само изпълнител за случая, но все пак не се сдържах да не добавя към оригиналния бас нещо и то мен, та затова си позволявам да го пусна (вижте Ампег-а за баса - лампа, две 18-ки, Уе-е-е). Редактирано Май 31, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 Отдавна е каня да питам, пък ето повод - мацката (Яна май се казваше) - само за красота ли е там ? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 5, 2009 Автор Отговорено Юни 5, 2009 (Редактирано) Ъ-ъ-ъ, ние грозни ли сме, бе? Яна има много важни и основни задачи: освен, партиите на клавир, самостоятелното соло на клавир, няколкото китарни сола и ритъм китарите през свободното време, на парчетата в Ла ми дублира басовата партия (7-ма струна и е в Ла), което високо ценя, а на едно място дори свири и на клавир, и на китара едновременно - не-виждано и не-чувано в историята на Хеви метъла (!) - само тъпите хипари го правят (ама който бил на концерта - бил). Общо взето, без Яна нещата не биха били същите, тъй като тя повдигаше Духът в трудните моменти по време на подготовката и поемаше вината, когато аз бърках на репетиции и така си запазих името на "готиният басист" Ако имаш предвид конкретно клипчето - оператора седи пред бас апаратурата - учудвам се, че и други неща се чуват освен баса (а на Яна кабинета е в другия край). Истинският звук, обаче си беше много точен - ще се види/чуе от ДВД-то като излезе Ако някой е тук поради чарът си, допускам, че това е Вили, заради дънковото си елече Редактирано Юни 5, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Абе при наличието на жена в групата, камерата да стои пред басиста, смятам че е престъпление с/у мъжката половина на човечеството ! Не че се съмнявам в музикалните и умения (знам как свири), но някак си незабележима остава в цялостен план - нито соло, нито лийд някакъв и дадохте да изсвири, нито пък имаше някаква рифова част, където да изпъкне. Някак си виждаш всички останали на правят нещо, само мацката - нищо. Което създава илюзията за тия модерните продуцентски продукти - "ш` та земем, щот` си убава, те така дръж китарата и си мърдай пръстите по струните, и чат-пат си клати главата"! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 5, 2009 Автор Отговорено Юни 5, 2009 (Редактирано) Хаха, такова се случило парчето - иначе камерите бяха четири, а това е от фотоапарат, от фен П.П.: Трябва да разбера кой го е снимал и ако е мъж, ще го пребия - не се бях сетил да погледна от тази страна нещата... Имаш бири от мен Редактирано Юни 5, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Цялото парче ми звучи като сглобено от рифчета на Айръм Мейдън дето ги вкарват между припев и куплет. Не че са взаимствани, а стилистично ми напомнят и не че е лошо, ама не ме кефи Ама пък сцената и апаратурата изглеждат внушително ... и всички сте красавци и красавица . Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 31, 2010 Автор Отговорено Юли 31, 2010 (Редактирано) Ето го и официалния клип от предстоящото дувди (DVD ): http://www.youtube.com/watch?v=TGcJpu_vdfU Редактирано Юли 31, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 4, 2011 Автор Отговорено Март 4, 2011 (Редактирано) Още едно, от това, легендарно представление, нищо че заглавието на темата е за първото парче. Това е последното: http://www.youtube.com/watch?v=hffn3ox7Gas&feature=player_embedded Редактирано Март 4, 2011 от Свилен Бас Цитирай
ultramega Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Дано да са ти платили добре, че лийд бас не му е мястото в тая банда Солото на бас най ми хареса. Цитирай
Recommended Posts