Yiwigi Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Абе много оффтопик стана, ама... Ей тая джуджавка сигурно също върши работа Цитирай
LichoMusic Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 и аз се колебая , щото и аз искам да си взема. последно кое препоръчвате XBoard-49 или MK-449C E-mu XBoard49! XBoard-49 и XBoard-25 се различават само по броя на октавите,но разликата в цената между тях е малка,така че аз препоръчвам E-mu XBoard-49! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Tentacle Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 Абе хора има ли някаде клавиатура сас 87 клавиша колкото е на истинско пиано ? Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 Има...при това има доста модели М-аудио, Роланд, Ямаха, но като че ли Оберхейм са най-сериозната марка Oberheim MC 2000, Oberheim MC 3000 И са по 88 клавиша Цитирай
Tentacle Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 Много благодаря за информацията ама каде се продават тези клавиатури и дали са на прилични цени щото не ми се дават хиледарки за две октави повече след като еволюшън MK-461C с 61 клавиша струва 197 USD в Комелсофт ? Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 Много благодаря за информацията ама каде се продават тези клавиатури и дали са на прилични цени щото не ми се дават хиледарки за две октави повече след като еволюшън MK-461C с 61 клавиша струва 197 USD в Комелсофт ? Разгледай това... то дава някаква представа! Но по принцип разликата в парите между 61 клавиша и 88 клавиша е голяма... За инфо мога да ти кажа, че Keystation pro 88 на M-audio в Динакорд могат да ти го поръчат за около 360 евро! Ако не ти трябват 88 клавиша обаче не е на далавера... Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Мда, иначе и аз съм за Мотиф-чето 8 Купих си го именно,заради броя на октавите и смятах,че клавиатурата му е тежка,което не се оказа съвсем така(в сравнение с други кийборди е доста тежичка де), но това не е болка за умиране! Цитирай
Topsun Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 предложение за сватбанаправо за MOTIF ES 8 убивам Цитирай
Recommended Posts