DeathZone Публикувано Октомври 28, 2005 Публикувано Октомври 28, 2005 (Редактирано) Намерих едно блус тракче ,което си плачеше за солца и ето аз какво му сторих ) FootPrints feat Росен Механов А за всички , които искат да му нанесат подобни на моите поражения ето тук теглете и мачкайте Footpritns BT Хайде със здраве Еехххх писна ми да правя правописни грешки ... така е като бързам ... извинете ме за тъпите правописни грешки .......... Редактирано Октомври 28, 2005 от DeathZone Цитирай
trendkiller Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Мерси за backing track-a, човеко - точно нещо такова ми трябваше днеска Много добро фразиране имаш, евала! Ся отивам да го пробвам тракчето, само че както не съм си сменял струните 2 месеца "clean"-саундът ще е убийствен Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 брао бе, приятно, ама много, абе Росене, ти с кво записваш, че си търсим динамичен Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 28, 2005 Автор Отговорено Октомври 28, 2005 (Редактирано) брао бе, приятно, ама много, абе Росене, ти с кво записваш, че си търсим динамичен Ами по принцип нямам хубав динамичен микрофон за записи , но от тези които съм имал възможност да чуя с моя усилвател най-много ми хареса Shure SM58 Beta .... тук не съм ползвал усилвателя , а само BossDS1 ->BossCE5->SB Audigy->Guitar Combos na NI , малко дилей това е ..... забравих има и флейнджър в големи количества Редактирано Октомври 28, 2005 от DeathZone Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Footprints е джаз стандарт на Уейн Шортър(саксофонист).С триото го праим чат-пат.Ето и един стар наш запис на Шортърското парче: Footprints-Trio Old Take Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 29, 2005 Автор Отговорено Октомври 29, 2005 (Редактирано) Footprints е джаз стандарт на Уейн Шортър(саксофонист).С триото го праим чат-пат.Ето и един стар наш запис на Шортърското парче:Footprints-Trio Old Take Владо Ами , признавам си не знаех че е така. Но вие ме закопахте , много яко е станало ...... Владо рулзззззз ) , ама и моя варинт си ми харесва Редактирано Октомври 29, 2005 от DeathZone Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 тъкмо слушам какво си му сторил на парчето Нямам думи - за първи път чувам някой, който да може да свири какъвто стил си поиска. Супер универсален си братче!!! Аз мога само да се кефя... Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Росен е главорез!!!!! хване ли брадвата става опасно Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 31, 2005 Автор Отговорено Октомври 31, 2005 Благодаря и на двамата за хубавите думи!!!! Пътен Бегачо, ти все ми бягаш и не може да за засечем да направим нещо заедно или най малкото да са запознаем че да вземеш да черпиш по бира поне .... Страт морето ми е далече , ама внимавай "какви ги ръсиш по мой адрес", че току виж средата на август съм ти кацнал на вратата да искам обяснение за всички твои коментари за мен Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 31, 2005 Отговорено Октомври 31, 2005 ще те видим дали ще може да ми издържиш на темпото за пиене на бира говоря де Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 Много гот! Smooth jazzzzzzzzzzzzzzzzz Росене, за пореден път евала Цитирай
Recommended Posts