Fortissimo Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Аз съм басист,но почнах да уча и барабани.Сега си дооборудвам комплекта,гледам да си търся хубави кожи. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Guest SpineShank Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Hi all, BLOODy - не си прав,батка - аз се кефя на Neo и Еmo и много скоро може да се присъединя към вас модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Еми-ето ви още един начинаещ модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
MDFk Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Пишете и Spaz!!! аз само минавам,но съм длъжен да му направя реклама..от немалко временце се знаем все пак.. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Pi6a ja kirilica vinagi kogato moga,a pukam i na barabani ot 3 godin nasam-vinagi 6tom moga ,a daje i kogato ne moga:)))Sasedite me mrazqt neudarjimo ,makar 4e tupanite sa v mazeto na ky6ta ,a te sa na vtoriq etaj 4ak pederasite ,ama puka li mi na mene....neeeeeeee.Samo zvuka v pome6tenieto me depresira 6toto vsi4ko e tarekota i varosani steni ,ama ne moga da lepq kori 4e 6e mi spleskat glavata ))A nqkoi da znae nekade mesto koeto moje da se naeme za vdigane na 6um-misleh da si gi dokaram v Sf po edno vreme....garaj4e ne6to ....Aide Heavy Metal Цитирай
HanSolo Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Здравейте,и аз съм увреден!Започнах да губя слуха си още преди 15-16 години,но още съм млад и не ми личи.Имам доста опит по най-различни сцени,ще се радвам да го споделя!Пробвал съм и много комплекти барабани, така че и тази материя не ми е непозната,ще ми бъде приятно да обменяме опит.Човек се учи докато е жив! Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Здравейте....и аз се включвам.. За свирене свиря ама не достатъчно,защото съседите... Продадох си барабаните и сега само по репетиционни...ма поддържам форма до колкото мога Цитирай
apo Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 и аз се присъединявам към графата барабанисти ) Цитирай
kaloian Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 здравейте и от мене за да не липсвам в спиъка Цитирай
TheDrumer Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Hello и от мен. Голяма тайфа сме Цитирай
shaym Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Hello и от мен. Голяма тайфа сме здрасти и от мене Цитирай
tisho Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 ами щом така поставяте въпроса то и аз тропам на тупани е начинаещ съм но пък си имам (верно 4е са куча марка) и когато мога си потропвам. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 без да звучи като хвалба мога да твардя че съм най-добрия пианист сред барабанистите и обратното искате ли ме и мен Цитирай
Recommended Posts