The Crow Публикувано Септември 29, 2004 Публикувано Септември 29, 2004 нещо този раздел е май кажи речи най-тих от целият форум така ,че искам да попитам колко барабанисти сме в форум-а ,защото гледам по-голямата част от форума са китаристи Цитирай
Armaggideon Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 Aаа, не е така Форума на пианистите е по-тих. :wall: Цитирай
The Crow Отговорено Септември 29, 2004 Автор Отговорено Септември 29, 2004 е да така си е :think: Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Мен ме знаете вече, предполагам. :roll: 8) Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 1, 2004 Автор Отговорено Октомври 1, 2004 е да значи за сега сме двама май жалко Цитирай
Rosty Отговорено Октомври 2, 2004 Отговорено Октомври 2, 2004 Zdraveite i ot men. I az se prisyedinqvam kym barabnistite. Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 2, 2004 Автор Отговорено Октомври 2, 2004 привет станахме трима ,но има още хляб да ядем :wink: Цитирай
BLOODy Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 и сигурно никой от вас не си търси емокор/нео банда?... естествено, нали ние дет сме такиа сме уж позйорчета разни... Цитирай
mike_portnoy Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 I az skromno se prisyedinqvam kym barabanistite (ako moga da se nareka taka ) P.S Syjalqvam 4e pisha na latinica, no sym v klub i...znaete. Цитирай
Begemot Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Eh :? men mechtata mi e bila winagi barabanite, ama sa skupo udowolstwie, puk i w mnogo burzo shte me izselqt ot panelkata ako si wzema barbani. Chowek trqbwa garaj da ima Men i s kitarata weche iskta da me biqt susedite. Taka de za kakwo mi e elektricheska kitara ako swirq sus slushalki Trqbwa da se nadupi do kraj ponqkoga inache ne e interesno Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 22, 2004 Автор Отговорено Октомври 22, 2004 ще си шумоизолираш стаята :wink: Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз съм в блок, верно, че не е панелка, но пак е блок, нито съм шумоизолирал стаята, нито съм заглушил барабаните, пукам си като пич и засега никой не се е опитал да ме изселва, години наред вече. Цитирай
Recommended Posts