spineless Публикувано Май 23, 2009 Публикувано Май 23, 2009 Надявам се това да е разделът за темата ми. Търся ето такова животно някъде из София: https://store.hipshotproducts.com/secure/im...roducts/434.jpg , за да не изкача ЛА-то и да няма нужда от катинари: Цитирай
vlex Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Аз лично не съм виждал из столичните магазини такива ограничители, но искам да те поздравя за къстъм решението - катинарчето покорява. Иначе може да пробваш при Капъша - вероятно ще може да ти поръча и да ти достави, но там сроковете са големшки и може да си почакаш месец-два. Поздрави, Влад Цитирай
ludmata Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Според мене имаш нужда само от едно ново мостче отзад Такива не е трудно да се изработят или да се купят. Цитирай
spineless Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Според мене имаш нужда само от едно ново мостче отзад Такива не е трудно да се изработят или да се купят. Да, имаш право. Как мога да си изработя ( от какво се прави ?). Проверих в Камертон, ама нямат П.С. Ще поръчам по един приятел стринг ритейнър по-натам ако не стане с мостчето. Редактирано Юли 1, 2009 от spineless Цитирай
Belgarad Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Може и да звучи не много професионално, но една по мъничка рапидка за дърво с подходящият размер никелирана шайба не би ли ти свършил същата работа? А мостче можеш да си направиш или от пластмаса (всякаква с подходящата дебелина) или дърво, с помоща на кръгла пила. Не е трудно, но си е занимавка ако го правиш за пръв път. Гледаш само улеите за струната да са толкова големи че да влизат в тях струните, но и толкова малки, че да не излизат най лесно е ако ползваш старото мостче за макет. Когато си готов почистваш и залепяш новото мостче примерно с "какпчица" Редактирано Юли 1, 2009 от Belgarad Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 ами премести катинара м/у 2ра и трета ...виж , че там му е мястото..Becks... ключът (надявм се) е в теб Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) И аз да предложа едно нестандартно решение, преди време имах подобен проблем с един италиански Рикенбекер и го реших, като му сложих един каподастер, точно след мостчето, не на грифа, а на главата. "Орефей" пък, навремето решаваха проблема така: Редактирано Юли 2, 2009 от johniebgood Цитирай
Recommended Posts