deathcore Публикувано Май 20, 2009 Share Публикувано Май 20, 2009 (Редактирано) Имам няколко излезнали прагчета ( 1-во , 4, 8,11,12,15,16,17,18 ) м'да доста са си ... XD и преди да занеса китарата си на лютиер , искам да попитам дали има алтернативни пътища , защото гледам видеота в ютуб , някои зачукват лекичко прагчетата с гумено чукче ... ( сигурно по добре да не пипам да не направя по голям проблем ) ... та въпроса ми е , колко приблизително би ми струвало оправянето на този проблем ? (става въпрос за ел. китара с 24 прагчета , ако това има значение ) Благодаря предварително ! бтв : от Пловдив съм Редактирано Май 20, 2009 от deathcore Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Май 20, 2009 Share Отговорено Май 20, 2009 Кадърно - от 100 нагоре. Не чукай с чук - разбиват се гнездата/каналите на праговете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts