Scavenger Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 скоро не съм се излагал тук и ми домъчня някак си...това е от вчерашната ни репетиция при Бисер звука и микса ми нямат нуждаот коментар...ужасни са...интересува ме мнението ви за парчето http://www.4shared.com/file/106435975/7b5b...nfine-demo.html Цитирай
simeon4o Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Чудно е ама с тоя звук на китарите особено там кадето са насечените моменти не може добре да се усети POWERA. Там кадето е мелодичното може едни терци да му праснеш, че са много на Ингви историите мяза. Аве тури му вокалите и оправи звука и пак че го коментираме пак Цитирай
Rossen Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 Супер си е парчето, за звук от репетиция е убиец! Зарибяват рифчетата Цитирай
yakiya Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Има потенциал пиесата,ма друмера като свири бързия ритъм го изкаррва на хорце малко.Синкопи нещо,а? Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 този звук от репетицията е готини рифове! Цитирай
Scavenger Отговорено Май 25, 2009 Автор Отговорено Май 25, 2009 Има потенциал пиесата,ма друмера като свири бързия ритъм го изкаррва на хорце малко.Синкопи нещо,а? да,определено май трябва да се тропне на фус бързия ритъм че верно малко на хорце го докарваме Цитирай
Recommended Posts