mitko 666 Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 Мисля да си купувам китара ама незнам каква и как да я разпозная дали е хубава казва ли ми са че стаг е мн гадна марка и бързо са чупи и разваля а също съм чувал че трябва първо с акустична да се започне и после електрическа китара може ли първо да са започне с електрическа и ще ме уграничили като свиря по някакъв начин или по трудно ще се науча кой марки са хубавите китари от Стара Загора съм знам само няколко магазина за китари в уневерсалния и техно полис има от къде е за предпочитане да си взема? сори ако има такава тема и пускам същата ама съм ноб и не разбирам нищо от китари предварително благодаря Цитирай
RZArector Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Аз също почнах на електрическа и не мисля, че е проблем. Все пак щом искаш да свириш на електрическа, такава си вземи. А относно това каква да избереш тряба да се има предвид: - каква сума пари имаш възможност да отделиш. Имай предвид, че ще трябват пари и за кубе/процесор и други дреболии. - каква музика предпочиташ - какъв тип китари харесваш Относно качеството - получаваш това, за което си платил. Цитирай
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 Имам 250 лв ама мога да събера още 200лв слушам метал и рок музика предпочитам електрически китари Цитирай
mr.rock Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Аз също съм начинаещ ,за сега съм се ориентирал към 2 китари ибанез 350-ка и 370-ка и преди съм свирил на такива и ми хареса звука който вадят ,а и са ми удобни. Искам да попитам Jackson JS30 Randy Rhoads JKSN Black струва ли си като китара и по-добра ли е от ибанез 370? Извинявам се на автора за спама. Иначе за 450 лв. за китара са малко пари ,тъй като е "каквото плащаш ,това получаваш" Гледай да си събереш повече пари за по-скъпа ,но по-добра ,то това и една от причините да се започва с ефтина кухарка.Разгледай темите из форума и се ориентирай горе-долу каква китара искаш. Цитирай
guitard Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Tочно под твоята тема има една създадена от LooneyToon прочети я няма смисъл от едни и същи въпроси.И това за стагг са си предубеждения поне моята няма никакви забележки.И чак пак да са чупи и разваля и да са гадна марка много брутално звучи . Цитирай
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 дай ако можеш линк че не мога да я намеря Цитирай
guitard Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=58505 Цитирай
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) преди да видя че си писал тамън я намерих и я прочетох не е същатата тема Редактирано Май 19, 2009 от mitko 666 Цитирай
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 тази китара става ли http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=2772 Цитирай
rinti Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Тази китара става ли е много относителен въпрос трябва да идеш и да пробваш и да прецениш дали китарата ти е удобна дали ти харесва звученето и т.н.Често тези нестандартни форми на б.ц рич са неудобни ни всичко си е до човек.Не сам пипал такава китара но попринцип мисля че са китари с по тежък звук.Нека тук се изкажат колегите китаристи.И така не се купува китара мога да ти кажа че става да я купиш но после да ме псуваш защото имаш много проблеми с нея и не забравяи че трябва да си купиш и усилвател а тази китара си е доста скъпа а ти си писал че може да отделиш около 450лвл а тази китара със кубе надхвърля 650лвл. Поздрави Цитирай
badValue Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) за какво да става....???? филосоФски погледнато ВСИЧКИ СТАВАТ !!!!... просто някой са по- добре като съотношение цена качество, но пък ако няма проблеми с финансирането едва ли ще питаш "коя китара да купя", ами ще си вземеш поне 2-3, за които 2/3 от китаристите в форума си мечтаят така че избора си е изцяло при теб. друго важно което трябва да разбереш за себе си е дали "ще си вадиш хляба с нея" или ще е "просто хоби", което може да се трансформира в "подпирачка за стена" Редактирано Май 19, 2009 от badValue Цитирай
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) унас имам 5 клонки по 35 вата и субуфер 130 вата не може ли кам не го да са свържи китарата имам и звукова карта на компа Редактирано Май 19, 2009 от mitko 666 Цитирай
badValue Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) може да стане, но звука няма да е "достатъчно добър"... китарите имат нужда от "специален китарен говорител" каквото и да значи това.... поне така пише навсякъде.... Редактирано Май 19, 2009 от badValue Цитирай
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 благодаря а да попитам как се разбира освен по звука една китара дали става а не да е някав дефектен боклук Цитирай
rinti Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) Aм общо зето забери някои приятел,познат или помоли някои които разбира защото ти трябва опит да разбереш някои неща.Или поне аз немога да ти дам съвети които да съм сигурен че ще разбереш и приложиш.А това за системата която имаш пробвал съм нещо такова но се получава пълен шит сравнение с китарно кубе(мое мнение) но попринцип може. Поздрави Редактирано Май 19, 2009 от rinti Цитирай
Recommended Posts