the_gorer Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 @the gorer,сега очаквам да посочиш Мухамед от Necrophagist! Ще го посоча не, ами чак пушек ще се вдига. Бях го споменал в една подобна тема. Там пак ставаше дума за едновременното пеене и свирене. Да свирш некъф скорострелен diminished, да си правиш зигзагообразна разходка по грифа и в същото време да си пееш сладко не е шега работа. Със сигурност не е като да биеш ми-ми-ми-ми-ми както на 99% от песните на Рънинг. Мухамедчо е велик, нищо че е рязана бургия. Няма друг такъв талант. :read: Цитирай
jFog Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Мемед Агбар!!! ама и все пак зависи кво ти се пее колкото и да тренираш невъзможните комбинации са по вече от печелившите. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Хаха абе и Dave Mustaine не е назад в тая класация,даже бих казал,държи челните места.Признал съм го,това което свири просто няма нищо общо с това което пее а двете неща се случват едновременно,не знам как го постига :think: Цитирай
Recommended Posts