kvelikov Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 Край на тишината..:----) Вдъхнових се от авторката и в момента забърквам вариант със звучене между кавъра на Лакуните и Дръм§Бръм ... Ако не ме полази синът ми, ще го сглобя до 2-3 дена...:---0 Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 ^ Ще чакаме. Благодаря на предходните коментатори за добрите думи. Благодаря @Aquarelle , ти си автор на темата и ми беше важно как ще го приемеш. Чудех се дали "забежката" ми не е прекалено драстична, но... перкусийката на Кольо is to blame. И версията с баса на @mexico също е хубавка, даже мислех върху нея да записвам, но ми се стори тихичка като ниво. Пак благодаря! Аз очаквах да наизвадите доматите (то още не е късно). Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 (Редактирано) Страхотно е станало. И само пианото и с найлонката, а и с гласа отгоре Класни музикантье бре ! И mexico и той е боднал много приятно басче, такова не набиващо се, но където трябва. Редактирано Юни 2, 2009 от fLiSk Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 Angelina - пусни, молим ти се само вокалите с дължината на целия трак, че искам да го миксна с варианта с баса и да дотуря малко тайни музикални съставки Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 Благодаря за вниманието и добрите отзиви (то е лесно, като някой свърши толкова работа, та па и качествено, преди тебе!) ^ Хи-хи, BlueZone, радвам се много на желанието ти да се включиш , какво си намислил, бе човек? Сега симфоничния оркестър ли ще викнеш? Share-нах ти го на мейла, щото излезе къде 74 MB wav-ка. Дано не ти създаде много главоболия при синхронизацията (с тия отпявания...) Чакам, да видя какво си намислил... П.П. А-ааааммм, имай предвид, че първожрецът на племето се движи малко като "под упойка", на две-три места около тоновете, та и аз те молим, не му давай мноо-мноо да извиси глас в крайния микс. Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 Оркестър чак няма да е, защото ще се развали интимния характер на парчето. По-скоро нещо семпло, но нестандартно. Ще видим какво ще излезе. Може даже да си взема едно шише абсент и да открия и аз разни духове Цитирай
fusion Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Духовете къртят плочки и лепят мивки! Леле, направо ме разби, Angelina, сериозно! Цепи... Сега и една флейта му липсва... айде някой с клавир... Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Мислех си да сложа флейта, ама нещо духовете ме заведоха в съвсем неочаквана посока, дори за мен. Ето какви заводско-клавирни ги сътворих, след като изгледах 2 филма за LSD и слушах Nine Inch Nails: Enjoy The Industrial Silence П.П. Ако някой се чуди - бийта съм го произвел от фойерверки, гърмяща змия с дилей и филтрирано соло барабанче със степ-филтър и дилей. Клавирите са по-скоро с атмосферна функция. Цитирай
fusion Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Някой ден трябва да се издаде диск с най-добрите джемове, които са се появили тук. Този трябва да е там... Цитирай
mexico Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 ААА, Определено харесвам! Те на това му викам аз истински джем - поздравявам още веднъж всички участници! А идеята на @fusion за "The Best of the Jam" подкрепям! Може веднъж годишно да правим класация за джемове и финалистите да бъдат публикувани на сайта ; ) Поздрави от Стара Загора! Цитирай
fusion Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Може и нещо малко по-голямо като мащаб освен публикуване на сайта да се замисли, да има мотивейшън малко Но това е за друга тема. Единствено по темата последните неща с гърмящите змии и фойерверките... нещо не ми влизат добре. Може би просто съм прекалено смотан вече... На мен ми беше идеална точно версията, която Ангелина публикува. Една единствена флейта и нищо повече щеше да й даде страшно завършен вид и много лек ембиънт привкус. Гърмящите змии ми идват в повече... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Аз трябва още да послушам интерпретацията на BlueZone... Мисля, че минава границата между музика и кино. Вече има много по-широка панорама на изказа, събития, образност (определено). И аз бях заложила нещо като "цивилизационен конфликт" в пеенето, но сега вече чувам... война на световете. Кефи ме развитието на темата, става поредица от типа "разкази с неочакван край"! Цитирай
fusion Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Първо се извинявам, че цитирам предишния пост, но исках да акцентирам: Кефи ме развитието на темата, става поредица от типа "разкази с неочакван край"! Абсолютно! Затова е готина идеята с джемовете в НЕреално време Сериозно, аз мисля да отворя една тема в "Говорилня" за въпросните компилации Аз със сигурност бих дал пари за такова нещо. Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 4, 2009 Автор Отговорено Юни 4, 2009 Олелееее...изобщо не съм очаквала, че това парче ще тръгне в такива посоки... На мен пък "гърмящите змии" ми харесват...някак ми допълват аборигенската картинка, пък и сега тия напеви са сякаш някъде из полето (каквито знаем, че в Австралия изобилстват) и започват да ми звучат като заклинания за дъжд... Любопитствам силно накъде ще поеме този джем Цитирай
Recommended Posts