sporter Публикувано Май 14, 2009 Публикувано Май 14, 2009 Намислил съм да си взема микрофон AKG Perception 200 , но незнам какъв пулт ми трябва и какви други работи за него ще са нужни.Разполагам с 500 лева..даже и те са ми много,но все пак кажете какви неща ми трябват,ще го ползвам само за вокали Цитирай
BlueZone Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Трябва ти пулт/саунд карта с микрофонен вход и фантомно захранване. Цитирай
bulby Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Може и преамп. Аз лично дълго време ползвах ей това и ми беше екстра (за тези пари). Цитирай
sporter Отговорено Май 16, 2009 Автор Отговорено Май 16, 2009 Ако може кажете определена марка за пулт и другите работи щото съм много на4инаещ и по4ти нищо неразбирам,да не надвишава 500 лева (в тия 500 е вклю4ен и микрофона) Цитирай
BlueZone Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Ти най-добре обясни какво възнамеряваш да правиш с тая техника, за да може да ти се даде точна информация. Цитирай
sporter Отговорено Май 16, 2009 Автор Отговорено Май 16, 2009 Еми искам да си направя у нас нещо като студио...и ще пея рап.Щото до сега записвах на обикновен микрофон с слушалки,но ве4е ми трябва кондензаторен майк. Цитирай
BlueZone Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Със сумата от 500 лв не знам как точно ще си вземеш и AKG Perception 200 и пулт/аудио интерфейс. Но по принцип, след като ще се занимаваш у вас, по-добре се ориентирай към аудио интерфейс със микрофонен вход и фантомно захранване. M-Audio имат достатъчно ниско бюджетни решения за подобни случаи. И пак казвам, понеже с толкова пари няма да стане, помисли и върху варианта вместо Perception 200 да си вземеш Perception 100, защото разликата е само в суичовете. Освен това имай предвид, че ако смяташ да записваш с кондензаторен микрофон в нетретирано помещение, най-вероятно резултата ще е плачевен. Цитирай
Recommended Posts