Даниел Миленов Николов Публикувано Май 11, 2009 Публикувано Май 11, 2009 Здравейте!Бихте ли ми препоръчали някакъв микрофон, който да не е на кой знае колко висока цена, но да става за що годе професионално пеене.Аз имам един, който може да е с шнур, но и с някаква стърчаща антенка отдолу.Нямам уредба специално за това, но го включвам в компютъра си.Микрофонът ми е RLAKY Super Professional Microphone DM-309.Не съм особено доволен затова искам да ви попитам дали това е от самия микрофон или от това, че се включва в компютъра, а не в специална уредба? Благодаря ви много предварително! Цитирай
vhcs Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 ... грешната тема, ти си за вокали/певци ама модовете ще те преместят, не се шашкай. еми няма как да ти звучи гласа през саунд карта за никакви пари и най-вероятно на колонки за PC. Цялата верига има значение, не е само микрофона. Най-добре отиди в някой музикален магазин и нека ти обяснят какво има на пазара и пробвай това онова да придобиеш по-реална представа в кой ценови клас за какво става дума. дано съм бил поне малко полезен Цитирай
Recommended Posts