Geo Отговорено Октомври 26, 2005 Автор Отговорено Октомври 26, 2005 Благодаря ви, Drums Master и Delian :hello: :hello: Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Направих няколко проби за звук на новия ми Фендер.Чуйте и преценете дали" братята американци"могат да правят басове http://fenderbass77.tripod.com/ Леле майко,те че могат,могат ама и ти добре си се научил да ги ползваш Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Мисля че на Гео трябва да му се забрани достъп до Авторска музика да не сдухва колегите на 4те струни. Всъщност аз специално и на 6 не мога такива неща така че... А сега сериозно Цитирай
Geo Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 Направих няколко проби за звук на новия ми Фендер.Чуйте и преценете дали" братята американци"могат да правят басове http://fenderbass77.tripod.com/ Леле майко,те че могат,могат ама и ти добре си се научил да ги ползваш Старая се,но още съм твърде далече от крайната цел Цитирай
Geo Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 Мисля че на Гео трябва да му се забрани достъп до Авторска музика да не сдухва колегите на 4те струни. Всъщност аз специално и на 6 не мога такива неща така че... А сега сериозно Благодаря ти за оценката ...и разбира се за хубавия виц . Просто повечето от колегите басисти в този форум предпочитат други стилове. Цитирай
didopeshev Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 браво за баса а на теб Сега ще му кажа аз на един, който ми разправяше че баса е скучен инструмент... Цитирай
Geo Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 браво за баса а на теб Сега ще му кажа аз на един, който ми разправяше че баса е скучен инструмент... Кажи му!!! Нали това е основната цел-да се докаже,че бас-китарата е нещо повече от само поддържащ ритъма инструмент. Много ще се радвам ако мога да концентрирам вниманието (в рамките на своите възможности разбира се) на "неуважаващите" баса музиканти върху възможностите на този инструмент. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Абе може да се повтарям за 10-ти път ама всеки път като слушам семпълчетата от този сайт разбирам колко потенциал има в твоите идеи .... На мен ми действат екстра сутрешно в 9:00 .... ще ме накараш да слушам само басово ориентирана музика ....... Цитирай
assoass Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 (Редактирано) пийуюююююу! Мамата си трака! Не случайно най-вече си падам по Фендерите....ооохххх Редактирано Октомври 29, 2005 от assoass Цитирай
Geo Отговорено Октомври 29, 2005 Автор Отговорено Октомври 29, 2005 Абе може да се повтарям за 10-ти път ама всеки път като слушам семпълчетата от този сайт разбирам колко потенциал има в твоите идеи .... На мен ми действат екстра сутрешно в 9:00 .... ще ме накараш да слушам само басово ориентирана музика ....... В твое лице басистите ще получат страхотно мощен поддръжник!!! Цитирай
Geo Отговорено Октомври 29, 2005 Автор Отговорено Октомври 29, 2005 пийуюююююу!Мамата си трака! Не случайно най-вече си падам по Фендерите....ооохххх И с право.Това са много универсални басове-харесах ги за първи път когато чух музиката на Маркъс Милър.Верно,че неговите модели са нещо съвсем различно от обикновените фендери,но все пак базата и чистият звук са сходни. Цитирай
Recommended Posts