Dgaduin Публикувано Май 9, 2009 Публикувано Май 9, 2009 Та здравейте хора Аз съм Наско от Варна, на 16 и в момента уча в МГ Варна. Свиря на китара от 3 години като преди около година и половина преминах на бас ( т.е. забравих почти всичко за китарата ). Като цяло слушам много разнообразна музика, но по точно - блус и джаз, хард рок и хеви метал. Общо взето първите две се слушат много у нас, а след като слушах малко Maiden и Manowar по Зрок и хеви прослушах. Вдъхновението да почна да свиря на бас - Гийзър Бътлър и Клиф Бъртън - двама kick- ass пичове. А на кратко за мене - занимавам се с какво ли не кога ли не - рисувам, пиша, снимам и като огладнея - готвя Обожавам да чета ( най вече фентъзи ) и да обсъждам идеите си с друго хора. И както май ще си проличи от всичко това - много съм хаотичен понякога. Та това е от мене Цитирай
fusion Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Привет Малко е странно, че на тази възраст като знам какво ни е поколението слушаш джаз. Но го казвам като нещо хубаво, разбира се Добре дошъл и приятно прекарване Цитирай
Dgaduin Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 Благодаря А за джаза - заедно с блуса са ми най любимите неща да свиря Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 ехе браво на теб и книги четеш това наистина е похвално.За музиката ти си знаеш Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Това е много хубаво. Добре дошъл! Пожелавам ти приятно прекарване тук и много творчески успехи! Цитирай
Dgaduin Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 Благодаря Засега по една виртуална биричка мога само да ви черпя Цитирай
Dgaduin Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 Ако се видим на живо няма да е само виртуална Цитирай
Recommended Posts