Dylan_101 Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 е, нямам претенции за перфектен микс, имах впредвид да чуете как звучи китарата само. Записвано е директно: китара -> zoom-gfx4 -> компютър След което спийкър симулация на вече записания файл. Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 я издаи каква е тази спиикър симулация, която си я слагал т.е. как се казва програмата дето прави това чудо, че много ми допадна звучеца Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 ами не е програма, аз си я правя сам с помощта на cool edit Симулацията се състои в EQ (може и FFT филтър за по-добра разделителна способност), компресор и лек реверб. Всъщност приноса на компресора и реверба е почти пренебрежим. Идеята е че като сравниш спектрите на директен звук и такъва записан през говорител, виждаш че единия е гладък а другия наръбен. Та прилагаш към първия такъв филтър, че да стане като втория. Така звучи лесно, ама каква играчка е... Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 ами не е програма, аз си я правя сам с помощта на cool editСимулацията се състои в EQ (може и FFT филтър за по-добра разделителна способност), компресор и лек реверб. Всъщност приноса на компресора и реверба е почти пренебрежим. Идеята е че като сравниш спектрите на директен звук и такъва записан през говорител, виждаш че единия е гладък а другия наръбен. Та прилагаш към първия такъв филтър, че да стане като втория. Така звучи лесно, ама каква играчка е... Благодаря! Цитирай
Recommended Posts